Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Celine Dion, Esprit, Smackers, L'oreal, Artdeco, Jeanne Piaubert, Inglot, Joko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 06:06   #219
martajg
Rozeznanie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Celine Dion, Esprit, Smackers, L'oreal, Artdeco, Jeanne Piaubert, Inglot, Joko

u Ciebie widzę:

*Smackers Ice Creamies o zapachu Banana Split z aplikatorem- kolor mleczno-różowy.<------DOKŁADKA Z 19.07. (na zdjęciu w poście #3)

*Ziaja krem Masło kakaowe, opakowanie 50 ml, zostało 3/4 opakowania. Data ważności: 06.2009.

*Nawilżający krem-fluid Oriflame, Hydra Energy Fluid, dla cery mieszanej/tłustej. pojemność wyjściowa 75 ml. Użyłam ze cztery razy, ubytek to jakieś 10ml (już po zakupie buteleczka nie była zapełniona w całości), mam jeszcze kartonik.
*Pomadka Avon ColorTrend, w kształcie serduszka, o zapachu jeżyny, odcień Rose Berry. Użyta ok. 4 razy, jak nowa. Na opakowaniu widzę kod G250108, to chyba data produkcji.

*Esprit Connect, perfumowany dezodorant w naturalnym spray'u. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek widoczny na zdjęciu.

*Żel pod prysznic Celine Dion Belong. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek to mniej więcej 30-40%. Otwarty w grudniu 2006, ważny 30 miesięcy od otwarcia.

*Żel pod prysznic Esprit Connect. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek to nie więcej niż 10%. Otwarty w grudniu 2007. Ważny 30 miesięcy od otwarcia.
ZAPRASZAM

martajg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując