Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ODDAM/PRZYGARNĘ: perfumy, pielęgnacja, spa, kolorówka! NOWE i nie tylko! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 06:14   #10
martajg
Rozeznanie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ODDAM/PRZYGARNĘ: perfumy, pielęgnacja, spa, kolorówka! NOWE i nie tylko! :)

może coś u mnie za:

DKNY Gold edp ok. 12/30 ml we flakonie z korkiem czarnym, hebanowym

Lacoste Touch of pink edt ok. 55% z 30 ml. Tester bez korka

J. del Pozo Halloween balsam do ciała 200 ml, ubytek znikomy (mam z wymiany, jednak to nie mój zapach, konsystencja)

The Body Shop Zinzibar Edt. Całe niecałe 30 ml. UWAGA: czysty imbir! mrrr Chyba niedostępny w Polskim TBS. P.S czasem go podpsikuję, więc pojemność może ulec zmianie.

Violet Demeter edc 15 ml, ubytek minimalny -test na nadgarstku
- chętniewymienię na inną Demeter, ale niekoniecznie

AZZARO Orange Tonic EDT flakon pierwotnie zawierał 30 ml, obecnie jest "na oko" więcej niż połowa (17 ml?) Perfumy oryginalne, dostałam w prezencie, niestety nie mam już kartonika.

Avon Today Tomorrow Always In Bloom EDP, 30 ml (29.11.07), Nowe w kartoniku, zafoliowane!

AVON Today Tomorrow Always Woda toaletowa Summer (28.04.06), 75 ml, NOWA w kartoniku i w folii

AVON Woda toaletowa Urban Flowers London i Paris, obie NOWE o pojemności 30 ml

AVON True Glow Połyskujący spray do ciała (21.04.07) radiant shimmer skin spray, 100 ml, NOWY

The Body Shop Strawberry Puree body Lotion balsam do ciała, 250 ml, NOWY, jeśli chodzi o balsamy TBS- wpadłam po uszy i z tego powodu mogę sie dzielić sporymi zapasami- oczywiście w miarę możliwości (obecnie chłonę mleczko migdałowe - cud, miód i orzeszki)

The Body Shop Mango Whip Body Lotion, do skóry bardzo suchej, 250 ml z pompką - NOWY, to jest mój zapas, jednak myślę, że własnej butli 250 ml nie wchłonę aż tak szybko, więc mogę się podzielić, ale podzielę się za coś, co mi się przyda

Balsam do ciała DKNY Red Delicious, 100 ml, NOWY, jest częścią zestawu, którą mogę się podzielić (30 ml edp zostawiam sobie ) (zdjęcie wkleję w tygodniu)

AVON PLANET SPA Hydrating bath and shower souffle Mediterranean Olive Oil Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką (12.07.07), 150 ml, NOWY

AVON Senses Celebrate me Body Lotion Sparkling Amber Zmysłowy balsam do ciała (25.07.06), NOWY, 250 ml - seria limitowana, obecnie już nie dostępny w regularnej sprzedaży. Dzielę się swoimi zapasami, ponieważ ich nie zużyje (na taką ilość - nie ma takiej siły) zapach przepiękny, chciałoby się zjeść!

AVON Planet Spa Odżywcze mleko do kąpieli sake i ryż Nourishing Bath Milk NOWE o pojemności 150 ml

AVON Planet Spa Chłodząca mgiełka do ciała wody mineralne islandii Cooling Body Mist (19.09.07) NOWA, 150 ml

AVON Planet Spa krem do rąk z minerałami z morza martwego (22.12.07) NOWY, 75 ml,

AVON Planet Spa kuracja parafinowa do rąk i stóp Gorące piaski Arizony (21.05.06) Paraffin hand and food treatment, NOWA, 75 ml

(14.12.06)
AVON Planet Spa Tropikalny scrub do rąk z brązowym cukrem African Shea Butter (16.05.06) NOWY, 75 ml

AVON Planet Spa Detoksykująca i ujędrniająca maska z minerałami z Morza Martwego (29.12.07) Detoxifing and firming body mask, NOWA, 200 ml

AVON Skin So Soft Rozświetlający balsam do ciała (04.09.07) Satin Glow Daily Body Moisturiser, NOWY, 250 ml

AVON Liiv botanicals Rewitalizujący żel pod prysznic (25.07.07) Rejuvenating Body Wash, NOWY, 200 ml

AVON Planet Spa Nawilżający (tak jest napisane na opakowaniu, ale ja bym powiedziała, że to jest raczej OCZYSZCZJĄCY żel z mikrogranulkami ) żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii Purifying Body Wash(30.09.06) 150 ml, NOWY

Vichy Purete Thermale Preparat do demakijażu twarzy i oczu 3 w 1, 30 ml, NOWY

AVON Planet Spa Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy wody mineralne islandii Puryfing Facial Cleanser (16.07.06), NOWA, 75 ml 2 sztuki

AVON Anew Clinical Intensywny peeling do twarzy Advanced Retexturishing PeelNOWY w pudełku z folią, kartonik jest delikatnie wgnieciony w jednym miejscu
(28.11.06), 30 płatków,

AVON Planet Spa Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody Mineralne islandii Purifying facial clanser (10.07.06), 75 ml, NOWA

Avon Advance Techniques Regenerująca maseczka do włosów chroniaca kolor włosów farbowanych Restorative mask for colour-treated hair, NOWA, 250 ml

Avon Advance Techniques Hydrating Leave-in Spray Milk Nawilżające mleczko w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych, (21.09.06), NOWE, 150 ml,

AVON Zestaw: szczotka i grzebień do włosów, komplet zafoliowany, NOWY

AVON Cynthia Rowley Limited Edition szminka Ultra Colour Rich Rose PatalsNOWA,

AVON Color Trend Lip Stix Wykręcona kredka do ust Nude Pink, (12.07.06) Nowa w kartoniku

AVON Podkład matujący o konsystencji musu Mousse Makeup, kolor IVORY,

ZAPRASZAM

martajg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując