Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 08:21   #415
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzien doberek

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Halio
Czy i ja mogę się dołączyć?

No jasne witaj

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
nie gdzie tam ja i deskorolka?

pewnie
A umiesz jezdzic? Na nude czasem dobra mogla by byc

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witam nowe wizażanki

Baby zadzwoń, zadzwoń Ja bym zadzwoniła Ja miałam podobną sytuację z tą różnicą, że facet zachował się jak prostak. Zaczepił mnie siedząc w samochodzie, łaskawie uchylił okno i chciał zaprosić na kawę Gdyby wyszedł i załatwił to jak należy to może bym na tą kawę się wybrała Ostatnio zresztą spotykam same takie typy.

Pytałyście o moje wakacje. W sumie upływają mi dosyć miło. Nie szaleje, dni mijają spokojnie, w sumie po wakacjach będę miała hard core, więc teraz odpoczywam pełną parą i nie mam zamiaru przyśpieszać. Chociaż niewątpliwie życie na wysokich obrotach sprawia mi przyjemność i myślałam o jakiejś pracy, co by zagłuszyć wyrzuty sumienia tym nic nierobieniem, ale ostatecznie w te wakacje postanowiłam troszkę zwolnić

Orzeszku gratuluje Czyli jest szansa, że gdzieś mi tam migniesz w tramwaju

Dziewczyny nie dajcie się ED. Życie jest zbyt krótkie, żeby przejmować się jedzeniem
Ale fajnie ze mialas podobna sytuacje
A teraz masz racje odpoczywaj sobie,skoro juz za pare tygodni to sie skonczy
Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
oczywiścieMiło mi

Jaaaa ale się dziś zmęczyłam...cwiczyłam wszystkie 8 minutowki a potem wymysliłam ze bede na taka skrzynie włazic i z niej schodzi-taki jakby step-czy jak to sie tam nazywa-i mi zeszło to az 40 min-ale mi sie bedzie fajnie spało

No to lece do łoziaDobranoc
Wchodziłas na skrzynie? Ja nigdy nie wpadłabym na cos takiego ! Na pewno swietnie sie spa ło, nie?
Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
hej hej mozna sie dolaczyc ??
tak sobie podczytuje ostatnio ten watek i postanowilam zagoscic na stale, bo tu tak fajnie i duzo sie dzieje
a ja cierpie na bezsennosc ostatnio i teraz siedze w lozku z laptopem ^^ choc zaraz 3, ale zasnac nie moge
Witaj Kojarze Cie skads ale nie wiem za bardzo skad Udzielaj sie jak najczesciej
Widzac o ktorej pisałas tego posta to chyba jednak cierpisz na bezsennosc

Dziewczyny: Teraz jest tu wiekszy ruch. Widze ze wiele wizazanek dolaczylo/wrocilo.Nie wiem czy czytalyscie ,ale mamy miec pod koniec sierpnia zebranie na ploty w Krk Orzeszku,MIlka i inne Krakowianki...co WY na to?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora