2008-08-06, 08:11
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
nie zal nie zal nad morzem nie bywam za czesto ale nad samiuskim morzem mieszkalam przez rok w Norwegii
teraz to sie Krakowa nie moge doczekac 
p.s. gratuluje okresu swego czasu nie mialam go praktycznie przez cale liceum, wiec wiem, co to za uczucie 
Cytat:
Napisane przez Baby14
Dzien doberek
Witaj  Kojarze Cie skads ale nie wiem za bardzo skad  Udzielaj sie jak najczesciej 
Widzac o ktorej pisałas tego posta to chyba jednak cierpisz na bezsennosc
Dziewczyny: Teraz jest tu wiekszy ruch. Widze ze wiele wizazanek dolaczylo/wrocilo.Nie wiem czy czytalyscie ,ale mamy miec pod koniec sierpnia zebranie na ploty w Krk Orzeszku,MIlka i inne Krakowianki...co WY na to? 
|
Ja Ciebie tez kojaze ale chyba nie z KZ co??
kurcze nie dosc, ze zasnelam okolo 4, to obudzilam sie o 8, bo sobie trawe kosza pod blokiem...i nie wiem, czy jeszcze bede spac ale jakos tragicznie sie nie czuje 
Co do zebrania w Krk - ja tez cem tylko, ze w sierpniu raczej tam nie zawitam, bo jak mysle o calonocnej podrozy pociagiem, to mi sie odechciewa i dopiero pod koniec wrzesnia bede tam na stale 
Cytat:
Napisane przez Spaza
Witam na kolejnym wątku 
też dziś spać nie mogłam....
|
hej ja na MZ-WR Cie wczoraj witalam 
Cytat:
Napisane przez agolek
dzien dobry
ale pogoda dzis  wieje,leje,ciemno i zimno..brrr az sie nie chce ruszac...a musze jeszcze po drodze zatankowac auto...wczoraj mi sie nie chcialo to teraz mam za swoje..bede w deszczu tankowac
milego dnia laleczki 
|
milego dnia 
u mnie tez wciaz szaro i ponuro...az sie z domu wychodzic nie chce...
|
|
|