Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 08:11   #420
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Oczywiście przyszła Krakowianko Nie żal morze opuszczać

Edit: Muszę się pochwalić, że po ponad 4 latach nie miesiączkowania bez hormonów, jakieś pół roku temu porzuciłam bezmyślnie wszelkie tabletki i ... dziś dostałam sama z siebie okres Trochę jestem zła bo miałam iść na basen Ale już dawno nie czułam się aż tak kobieco Już wiem skąd ta wczorajsza ochota na gorącą czekoladę
nie zal nie zal nad morzem nie bywam za czesto ale nad samiuskim morzem mieszkalam przez rok w Norwegii
teraz to sie Krakowa nie moge doczekac

p.s. gratuluje okresu swego czasu nie mialam go praktycznie przez cale liceum, wiec wiem, co to za uczucie
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dzien doberek

Witaj Kojarze Cie skads ale nie wiem za bardzo skad Udzielaj sie jak najczesciej
Widzac o ktorej pisałas tego posta to chyba jednak cierpisz na bezsennosc

Dziewczyny: Teraz jest tu wiekszy ruch. Widze ze wiele wizazanek dolaczylo/wrocilo.Nie wiem czy czytalyscie ,ale mamy miec pod koniec sierpnia zebranie na ploty w Krk Orzeszku,MIlka i inne Krakowianki...co WY na to?
Ja Ciebie tez kojaze ale chyba nie z KZ co??
kurcze nie dosc, ze zasnelam okolo 4, to obudzilam sie o 8, bo sobie trawe kosza pod blokiem...i nie wiem, czy jeszcze bede spac ale jakos tragicznie sie nie czuje

Co do zebrania w Krk - ja tez cem tylko, ze w sierpniu raczej tam nie zawitam, bo jak mysle o calonocnej podrozy pociagiem, to mi sie odechciewa i dopiero pod koniec wrzesnia bede tam na stale

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Witam na kolejnym wątku
też dziś spać nie mogłam....
hej ja na MZ-WR Cie wczoraj witalam

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry

ale pogoda dzis wieje,leje,ciemno i zimno..brrr az sie nie chce ruszac...a musze jeszcze po drodze zatankowac auto...wczoraj mi sie nie chcialo to teraz mam za swoje..bede w deszczu tankowac

milego dnia laleczki
milego dnia
u mnie tez wciaz szaro i ponuro...az sie z domu wychodzic nie chce...

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora