2018-07-15, 08:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.VII
Cytat:
Napisane przez malgoska_78
skoro się pomylili lub zmienili rozmiarówkę to powinni zrobić tak aby to Klient był zadowolony
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------
no niestety :-D Ale dobrze, że to nie mój kolor :-D
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------
ja rzadko kiedy kupuję coś w regularnej cenie
Buty zwłaszcza melissy kupuje od 2011 r i jak mi coś nie pasuje to je sprzedaję bo czasami ciężko mi trafić rozmiar bo 39 są przeważnie za małe, a 40 za duża - jak już bardzo jakieś chcę to kupuję 40 i wkładam wkładki i jest git  bo jak kupię 39 to zaraz je muszę sprzeda bo jednak mnie cisną :-(
Torebki doszłam do takiego etapu, że mam same te co bym je chciała mieć
4 obagi - 5 w drodze
3 Wittcheny
2 MK
1 Sabrina Pilewicz
1 Love Moschino
3 Zaxy
inne mniejsze to Orsay czy Parfois
Koniecznie muszę kupić czarną dużą skórzaną torebkę i będę zadowolona
Moim marzeniem jest Neverfull LV - myślałam żeby kupić w sierpniu bo mam 40 ste urodziny, ale będę miała inne wydatki więc wolę chyba na razie dać sobie spokój
Ostatnio kilka rzeczy. wystawiłam na Olx, ale ludzie najlepiej chcieli by za darmo i jeszcze zeby Im to wysalać na swój koszt więc przestałam się tym przejmować.
Śmieszy mnie tylko to, ze np 1 Melissy sprzedaję za 190 pln (raz ubrane) a warte są wiecej - obserwuje je 31 osób i nikt nie kupuje. jak je w końcu sprzedam to wtedy dostanę z 5 maili czy na pewno i ch juz nie mam - już tak miałam nie raz :-D
|
Piona, z Melissami mam to samo, własnie ostatnio sprzedałam, bo skusiłam się na 39, które na szerokość były dobre, szkoda, ze na długość juz nie Teraz Melissy podziwiam z daleka, piękne, ale rozmiarówka nie dla mnie 
---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Mo_Nika
Tak  nie licząc tych, co obecnie próbuje się pozbyć. Inna sprawa, ze tego pale blue to tak trochę chcę i nie chcę oddawać
Piona
[emoji48]
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------
I tez nie kupuje w regularnych cenach. Pierwszego js tylko kupiłam w cenie regularnej na chiarze. Ale jako ze to był czarny kolor, to jakoś dużo na nim nie straciłam...
Ale z drugiej strony obecnie żałuje, ze go sprzedałam  bo w tej chwili multi jest dla mnie za duży i wolałabym tamtego starego top zipa jednokomorowego
[emoji48]
|
No to jak jeszcze nie jesteś przekonana, to tym bardziej nie ma się co spieszyć 
Ja teraz może trochę załuję sprzedazy JS multi, zwłaszcza, ze mialam piękny kolor, cinder, ale ciągle kuszą mnie nowe torebki 
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------
Cytat:
Napisane przez siarka40
Znaczy, żeby nie było - u mnie tej sprzedaży dużo nie jest, po prostu mnie irytuje, że w ogóle jest^^.
Ja nie pamiętam, abym kupiła kiedykolwiek torebkę w regularnej cenie. Zresztą podobnie mam z butami czy ubraniami.
|
Tak, tak, rozumiem Ja bardziej o sobie pisałam, bo kiedyś była masa zakupów, a potem refleksja co bym naprawdę chciała zostawić ( oczywiscie, gdy czas zwrotów minął ) i masa sprzedanży z dużą stratą. Obecnie zakupów mniej, a te które są to raczej nie pod wpływem impulsu, więc aż tyle na sprzedazy nie tracę. Ja w ogóle lubię się pozbywać rzeczy
|
|
|