Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ostatnio upolowaliście? Część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 09:38   #3921
agaa13
Zakorzenienie

Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
wlasnie dzieki takim watkom jak ten, ostatnio upolowalam..... kilkanascie roznych flaszeczek Do tej pory mialam jedna setke noa cacharel i bylam im wierna dobrych kilka lat. I wydawalo mi sie, ze ladniejszych perfum juz nie ma. A ostatnie 2 miesiace buszowania po tym forum i po tym watku sprawily, ze przekonalam sie, ze sa jeszcze ladniejsze zapachy No i tak po kolei - flaszeczka champs-elysees guerlaina, tendre poison i j`adore diora, pleasures i beyond paradise EL, tresor lancome, organza givenchy. Teraz leci do mnie cabotine Gres, Insolence, flowerbombka i alchimie (z czystej ciekawosci, bo o tych ostatnich tyle piszecie ) Nie wspominam juz o tym co "upolowalam" na targowisku wizazowym No i ciagle czuje, ze gdzies musi byc jeszcze cos ladniejszego, cos bardziej intrygujacego, cos bardziej hmmm....
I wlasnie sobie uswiadomilam, ze powinnam natychmiast pojsc do informatykow, by mi odcieli dostep do intenetu a przynajmniej ograniczyli dostep do tego forum

No i nadal siedze w pokoju, ktory zamierzalam wlasnie remontowac, tylko teraz za co?
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wszystkim gratuluję pachnących zdobyczy a do mnie przed chwilą listonosz przyniósł (dzięki kochanej Burn ) małego ślicznego 30ml koszmarka
(a właściwie to dwa, drugi zaraz po południu poleci dalej )
Cytat:
Napisane przez elektrokot Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie limitowne Addict 2 Litchi.Niestety dostanę je dopiero za tydzień,bo Pan sprzedający pojechał na urlop.Będę musiała się pocieszyć czymś innym
Cytat:
Napisane przez la gata Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,

moja kolekcja probek poszerzyla sie o

Serge Lutens AMBRE SULTAN
Serge Lutens CHERGUI
Keiko Mecheri LOUKHOUM
L'Artisan DZING!

Wszystkie z allegro. Wkrotce ze wspolnych zakupow poiwnnam miec 5ml wiecej Chergui. Juz nie moge sie doczekac. Po drodze do domu zarazliam tymi perfumami moja wspolpasazerke
Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Malutkie Rain z wymiany - i, och, zakochałam się! To jest właśnie siła zapachu - nie jakieś tam pitu-pitu (no ładny, jeszcze potestuję, no zobaczymy jak się będzie nosił, a co w upał, a co w mróz), ale od razu z grubej rury: zapach najpiękniejszej pory roku, nie tylko powietrza przed deszczem, ale mnie się kojarzy z krystaliczną i gładką taflą wody, w której pływam tylko ja i ona pachnie tak obędnie
Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Gratuluję nowych nabytków.

Mnie też się co nieco udało: miniaturka Smoka i sephorowa Brown.
Już się nie mogę doczekać!!!

Dobrej, pachnącej nocy!
Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
Mystery dla mamy.
The Healing Garden Rumianek
Burze Demeter

CdG edp klasyk
dziewczęta zbiorowo gratuluje
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora