2008-08-06, 09:56
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
Napisane przez gosiakk7
Witam wszystkich wieczorną porą 
Na początku gratuluję nowym Mamo  Fajnie, że adopcje znowu ruszyły i będzie nas znowu więcej i więcej...
Odpowiedź na pytanie powyżej - wśród aktywnych forumowiczek są tylko mamy z www.adopcjaserca.pl...o ile mi wiadomo
A teraz wklejam fragment maila od Siostry z listą rzeczy o które prosiła - jeśli ktoś chce się dołożyć, to może obgadamy to tutaj, żeby się coś nie zdublowało...a innej rzeczy np w ogóle nie będzie
Szczesc Boze!Droga Pani Gosiu,ciesze sie ze przygotowania do podrozy posuwaja sie sprawnie do przodu.A teraz napisze co by nam bylo potrzebne: ziele angielskie,kasza jeczmienna i gryczana,vegeta, jelita foliowe takie na salceson,
saletra do miesa /kilka/,moze w sklepie mozna kupic taka koncowke do maszynki do mielenia miesa ktora sie naklada i naciaga sie na nia jelito i robi sie kielbaski.
I prośba ode mnie...taka prywatna - jutro mam bardzo ważny dzień...proszę, szepnijcie za mną słówko tam do góry i trzymajcie kciuki - szczegóły zdradzę kiedy indziej
Pozdrawiam!
|
Bardzo chętnie się dołoże tylko jak ma to wyglądać? Jeszcze nie jestem zorientowana. Czy mam cos kupic i przesłac czy przesłac pieniążki?
Pozdrawiam
|
|
|