2008-08-06, 09:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Napisane przez LilStar
a gdzie to nasze Dziewczynki się podziewają?Agunia, Agatka, Kasieńka, Mili, Dzasta? bo reszta dołącza zwykle później? dla pracujących i śpioszków
|
Dolaczam jako ta co zwykle pozniej 
Wczoraj calutki dzien siedzialam na mieszkaniu i albo cos pomagalam przy remoncie, albo gonilam jako 'chlopiec na posylki' albo poprostu czekalam az skoncza (sluzylam jako kierowca ) Ale musze sie pochwalic efekty sa! Szafa prawie cala zabudowana
Dzisiaj mielismy isc do poradni na drugie spotkanie, ale wczoraj poklocilam sie z TZtem i nie mam zamiaru Mu o poradni dzis przypominac (ja wczoraj caly dzien przy remoncie razem z tata i sasiadem, a On po pracy zamiast odrazu przyjechac zeby obgadac reszte remontu, to pojechal do baru zrelaksowac sie z kolega, z ktorym i tak za 3 tygodnie zobaczy sie na kawalerskim A wieczorem jak z Nim chcialam pogadac przez tel to zlewal mnie totalnie i nie odzywal sie 
Grrrr szkoda nerwow na chlopow Teraz ja Mu pokaze jak to jest kiedy bede milczec i nic z Nim nie uzgadniac 
No to sie rozpisalam ale nic na temat Przepraszam 
Wczoraj stchorzylam i nie zadzwonilam do krawcowej, ale wstyyyd Dzisiaj zadzwonie, musze!
Dzis jade tylko po materialy do dalszego remontu wiec zajrze do Was wczesniej
BTW Katathea dopiero teraz zobaczylam ze napisalas recenzje ze slubu! Super ze sie wszystko udalo!!! A wkleilabymz djatka dla ciekawskich PM?
Do slubu rowny 1 miesiac i 3 tygodnie
|
|
|