Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pozytywne historie po bolesnym rozstaniu. Podzielcie sie nadzieją.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-07-15, 14:41   #1
InsaneLa
Rozeznanie

Pozytywne historie po bolesnym rozstaniu. Podzielcie sie nadzieją.

Cześć!
Jak sie pewnie domyślacie, przybywam tutaj z rozstaniowego. Zakladam wątek bo nie znalazlam podobnego. Nie mniej jednak, jeśli narusza to regulamin forum to proszę administracje o usunięcie☠
Jestem 2 miesiace po rozstaniu, niestety drugim z tym samym facetem. Moja historia (choc i tak przedstawiona w dużym skrócie) jest na wątku☠ rozstaniowym. Są tam mega fajne dziewczyny, pocieszamy sie i wspieramy nawzajem. Po pierwszym rozstaniu bylam wrakiem człowieka.. teraz jest troszkę lepiej, mam inne podejscie. Przede wszystkim ucielam kontakt z ex i jakos funkcjonuje. Nie zamknelam sie w domu, mam swoje pasje, wychodzę ze znajomymi, staram sie odganiac negatywne mysli.
Ale.. ostatnio mam jakis spadek formy. Myslalam, ze bedzie mi przez to latwiej przejsc niz za pierwszym razem, a tymczasem im więcej czasu mija, tym gorzej sie czuje.. mam to wszystko w teorii- ze trzeba zyc dalej, nie poddawac sie, uwierzyć w siebie. Ale czuje jakbym nosiła jakis ogromny ciezar na sercu. Ciagle wracają te wspomnienia polaczone z jakims zalem, poczuciem straty, pustki. Jestem chyba naprawde beznadziejnym przypadkiem. Ta historia ciagnela sie ok 4 lata..zwiazek, rozstanie, zrywanie, odnawianie kontaktu, powrot i kolejne rozstanie. Nigdy się od tego nie uwolnilam i strasznie się boje, ze nie uwolnie się nigdy. Po pierwszym rozstaniu najdłuższa przerwa bez kontaktu to bylo pol roku. I jakos stanęłam na nogi ale nigdy nie zapomnialam, nigdy te uczucia nie wygasly.
I stąd moja prosba do Was- opowiedzcie jak to bylo u Was od czasu do czasu na rozstaniowym pojawia sie jakas dziewczyna z pozytywną historią, po bolesnym rozstaniu i to naprawde pomaga, pozwala uwierzyć, ze z tego bagna mozna sie wygrzebac.. pokochac i zaufac na nowo. Tchnijcie we mnie nadzieje☠
Pozdrawiam serdecznie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
InsaneLa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując