Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pozytywne historie po bolesnym rozstaniu. Podzielcie sie nadzieją.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-07-15, 18:02   #3
karolowanka
Rozeznanie

Dot.: Pozytywne historie po bolesnym rozstaniu. Podzielcie sie nadzieją.

Moja historia jest taka, że bardzo kochałam mojego exa, ale i tak zdecydowałam się na rozstanie. Żyliśmy na odległość, do tego on był bardzo intensywną osobą, czułam się nim okropnie przytłoczona i zaczynało się robić toksycznie.

Od kiedy zerwaliśmy (dwukrotnie, bo on pierwsze zerwanie uznał jako "przerwę" i gdy przerwa mu się odwidziała, postanowil ją sam odwołać) zaczęłam żyć od nowa.
Przede wszystkim nie czuję presji, że muszę robić to, co on chce, że muszę być najlepszą wersją samej siebie, że muszę być ciekawa i rozrywkowa. W końcu mogę być tym, kim chcę i nie muszę zadowalać nikogo.
Dzięki temu moje zaburzenia psychiczne znacznie się osłabiły i wreszcie zdecydowałam się na terapię.
Mam czas jeździć gdzie chcę, bo nie musżę wykorzystywać każdego wolnego na jeżdżenie do niego.Z nalazłam nową,ogromną pasję, któej się oddaję. Zaczęłam wakacyjne praktyki, których wcześniej nie robiłam, bo wakacje zawsze poświęcałam jemu.

Szukaj właśnie takich pozytywów, na pewno zauważysz ich w swoim życiu wiele
karolowanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując