Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Step VIDEO - pinky make up
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 10:15   #13
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD
Dot.: Step VIDEO - pinky make up

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
bardzo mi sie podoba super wszystko tłumaczysz i ładnie wyglądasz w tych kolorach
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez ryba82 Pokaż wiadomość
Ja Ci dziękuję za podzielenie się patentem "tusz pod kolano" , od dziś będę z niego korzystać

Właśnie skorzystałam i muszę wyznać, że tusz fajnie rozdziela rzęsy, nic nie sklej ai lepiej się nim maluje będę używać patentu
Hehehe, mam jeszcze kilka patentów różniastych, ale wszystkich tak od razu nie będę zdradzać Ale ten jest akurat baaaardzo pożyteczny Używaj na zdrowie
Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
A ja tam wszystko widzę. Yenn, super świetnie wygladasz w różowej bluzeczce. w ogóle widzę że mocne i wesołe kolory są dla Ciebie. Razem z makijażem wyglądasz wesoło i naprawdę potrafisz świetnie się malować.
Najbardziej zadziwia mnie efekt jaki daje u Ciebie róż. Totalnie zmienia wygląd twarzy, ładnie ją modeluje.
Ten podkład faktycznie ładnie wygładza i ożywia buźkę, a w sumie niewiele go nałożyłaś.
Jestem pod wrażeniem i już żałuję że obejrzałam cały i nie mam co oglądać
No to żeby pocieszyć jedną duszyczkę wizażu musisz jeszcze coś zmalować
A dziękuję bardzo Lubie siebie w różu, ale niestety do pracy to za ostry kolor A róże, rozświetlacze, brązery - nie mam pojęcia jak bez nich mogłam żyć Pamiętasz pewnie moje poczatki, jak się bałam podkreślania polików bo nie wiedziałam jak to robić - normalnie taka nostalgia mnie ogarnęła Teraz to każdemu polecam róż - magiczny kosmetyk, niezbędny zwłaszcza dla bladych twarzy
Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Rozpieszczasz nas filmikamiOby więcej ich byłoJak dla mnie świetna lekcja,wszystko przejrzyste i rewelacyjnie wytłumaczoneMiło się ogląda taką sympatyczną osóbke jak Ty

P.s.Ja bym była skłonna poprosic o smokyale to taka tylko moja cicha prozba
Dziękować Smokey bedzie jak złapię odpowiednie światło
Cytat:
Napisane przez malibublue Pokaż wiadomość
cud miód i orzeszki bardzo mi sie podoba makijaż i w ogóle video świetne
Dzięki
Cytat:
Napisane przez BaByCaKe Pokaż wiadomość
MAtko Yenn! Jaka Ty jesteś urocza!
I teraz Yenn się zarumieniła jak burak
Dziękuję
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując