2008-08-06, 10:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Step VIDEO - pinky make up
Cytat:
Napisane przez gosiaczek6
bardzo mi sie podoba super wszystko tłumaczysz  i ładnie wyglądasz w tych kolorach 
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez ryba82
Ja Ci dziękuję za podzielenie się patentem "tusz pod kolano"  , od dziś będę z niego korzystać
Właśnie skorzystałam i muszę wyznać  , że tusz fajnie rozdziela rzęsy, nic nie sklej ai lepiej się nim maluje  będę używać patentu 
|
Hehehe, mam jeszcze kilka patentów różniastych, ale wszystkich tak od razu nie będę zdradzać Ale ten jest akurat baaaardzo pożyteczny Używaj na zdrowie 
Cytat:
Napisane przez madie
A ja tam wszystko widzę. Yenn, super świetnie wygladasz w różowej bluzeczce. w ogóle widzę że mocne i wesołe kolory są dla Ciebie. Razem z makijażem wyglądasz wesoło i naprawdę potrafisz świetnie się malować.
Najbardziej zadziwia mnie efekt jaki daje u Ciebie róż. Totalnie zmienia wygląd twarzy, ładnie ją modeluje.
Ten podkład faktycznie ładnie wygładza i ożywia buźkę, a w sumie niewiele go nałożyłaś.
Jestem pod wrażeniem i już żałuję że obejrzałam cały i nie mam co oglądać
No to żeby pocieszyć jedną duszyczkę wizażu musisz jeszcze coś zmalować ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
A dziękuję bardzo Lubie siebie w różu, ale niestety do pracy to za ostry kolor A róże, rozświetlacze, brązery - nie mam pojęcia jak bez nich mogłam żyć Pamiętasz pewnie moje poczatki, jak się bałam podkreślania polików bo nie wiedziałam jak to robić - normalnie taka nostalgia mnie ogarnęła Teraz to każdemu polecam róż - magiczny kosmetyk, niezbędny zwłaszcza dla bladych twarzy 
Cytat:
Napisane przez paulina150528
Rozpieszczasz nas filmikami  Oby więcej ich było  Jak dla mnie świetna lekcja,wszystko przejrzyste i rewelacyjnie wytłumaczone  Miło się ogląda taką sympatyczną osóbke jak Ty
P.s.Ja bym była skłonna poprosic o smoky  ale to taka tylko moja cicha prozba 
|
Dziękować Smokey bedzie jak złapię odpowiednie światło 
Cytat:
Napisane przez malibublue
cud miód i orzeszki  bardzo mi sie podoba makijaż i w ogóle video świetne 
|
Dzięki 
Cytat:
Napisane przez BaByCaKe
MAtko Yenn! Jaka Ty jesteś urocza! 
|
I teraz Yenn się zarumieniła jak burak
Dziękuję
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|