Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogowe dzieciaczki 07/08
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 11:31   #477
nataliasz0
Raczkowanie

GG do nataliasz0
Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08

Anikamax: Ciesze sie ze idziesz do lekarza trzymam kciuki za ciebie zeby bylo wszystko ok
Wiecie dziewczyny ja nigdy nie mialam plamien w czasie ciazy ale wiem ze nie ma co bagatylizowac takich rzeczy w ciagu trzech pierwszyh miesiecy a zreszta chyba przez cala ciaze Ja dziekuje Bogu ze bylo wszystko ok bo tutejsza sluzba zdrowia jest gorsza niz ta w Polsce
Wiecie moze byloby inaczej gdybym dobrze znala angielski chyba zabiore sie znowu za nauke a co jak mala spi to czemu nie
Aha mam pytanko do mam kiedy wprowadziliscie jedzonko inne niz mleczko - bo ja wczoraj probowalam na probe dac Ali kaszki sprobowac - no wiecie wsypalam troche do jej mleka to cwaniara wyczula ze cos jest nie tak i nie chciala pic za ciezko jej bylo ciagnac bo byly grudki, oh ta moja pannica sprytna - to zaczelam ja karmic lyzeczka kupilam jej kilka i smakowalo jej bardzo az sie smiala. Czyli juz wiem nie moge laczyc na razie kaszki i dawac do butelki moze pozniej jak bedzie wieksza A przypomne wam Alicja 26 sierpnia skonczy 4 miesiace
Wiecie narazie z ta kaszka tak sprobowalam ale chce Alicje zaczac karmic jak skonczy 4 miesiace zobaczymy - bo wiecie ja czasem widze ze ona ma chyba malo bo tak krotko mi czasem spi juz sama nie wiem co mam robic Zobaczymy jak bedzie dalej to sie przekonam
nataliasz0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując