|
Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08
Anikamax: Ciesze sie ze idziesz do lekarza trzymam kciuki za ciebie zeby bylo wszystko ok
Wiecie dziewczyny ja nigdy nie mialam plamien w czasie ciazy ale wiem ze nie ma co bagatylizowac takich rzeczy w ciagu trzech pierwszyh miesiecy a zreszta chyba przez cala ciaze Ja dziekuje Bogu ze bylo wszystko ok bo tutejsza sluzba zdrowia jest gorsza niz ta w Polsce 
Wiecie moze byloby inaczej gdybym dobrze znala angielski chyba zabiore sie znowu za nauke a co jak mala spi to czemu nie
Aha mam pytanko do mam kiedy wprowadziliscie jedzonko inne niz mleczko - bo ja wczoraj probowalam na probe dac Ali kaszki sprobowac - no wiecie wsypalam troche do jej mleka to cwaniara wyczula ze cos jest nie tak i nie chciala pic za ciezko jej bylo ciagnac bo byly grudki, oh ta moja pannica sprytna - to zaczelam ja karmic lyzeczka kupilam jej kilka i smakowalo jej bardzo az sie smiala. Czyli juz wiem nie moge laczyc na razie kaszki i dawac do butelki moze pozniej jak bedzie wieksza A przypomne wam Alicja 26 sierpnia skonczy 4 miesiace
Wiecie narazie z ta kaszka tak sprobowalam ale chce Alicje zaczac karmic jak skonczy 4 miesiace zobaczymy - bo wiecie ja czasem widze ze ona ma chyba malo bo tak krotko mi czasem spi juz sama nie wiem co mam robic Zobaczymy jak bedzie dalej to sie przekonam
|