Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 11:34   #4804
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Ahoj

Malin30,soffera, dzasta110, LilStar, kina2802, katia0117, agunia82 (mam nadzieje, że żadnej nie pominęłam) dziękuje, że Wam się podoba mój bukiecik

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Dzis ostatni dzionek z wami i znikam na 5 dni. Juz sie boje nadrabiania... Ale maly urlopik sie kazdemu nalezy. A oto to co mamy zaplanowane...
- Jutro (czwartek) o 4 rano przyjezdza moj Mezczyzna male sprzatanko, 10-11 spotkanie w lokalu w sprawie menu, nastepnie pakowanko i wyjazd aby dogonic pielgrzymow i po drodze w Swiebodzicach nalot na hurtownie kwiatow w celu orientacji nocleg pod Czestochowa
- piatek - pielgrzymka 30 km pieszo... nocleg na Kawodzy, apel na Jasnej Gorze
- sobota - 8:00 wejscie na Jasna Gore - obiad i wyjazd do Pruszkowa
- niedziela - pobodka 3 rano - wyjazd na gielde samochodowa po drodze do Torunia - obiad u babci pakowanko i powrot z babcia i moja chrzesniaczka do Pruszkowa - 22:30 wsiadamy w trojke do pociagu i jedziemy do Walbrzycha
- poniedzialek - 7 rano wysiadka z pociagu - dojscie do domu i biegusiem do pracy....

To bedzie maraton wiec trzymajcie kciukolce . Lecz do tego czasu jeszcze bede Was chlonac ....
O kurczę to rzeczywiście masz bardzo aktywny urlop. Oby pogoda Wam dopisywała

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
Witam po drugiej stronie

Dziękuję za życzenia
Oto króciutkie sprawozdanko z mojego ślubu
(...)
pierwszy taniec!! bomba!! tango pour una cabeza- nikt się nie spodziewał czegoś takiego, wiele namiętności w tańcu, gdzie końcem jest uniesienie mnie na rękach( niczym baletnicę) i kręcenie sie w kółku, wszyscy bili brawo!!!
no i dopiero zeszedl stres!!!
po chwili dj mówi - zwróćcie uwagę na zamieszanie w ogrodzie Pałacu
wychodzimy
a tam trwa kłótnia 2 rycerzy "wdziałeś jak pięknie tańczyła panna mloda? - moja Zoska tańczy ładniej!" i dochodzi do rzucenia rękawicy
zaczyna sie pojedynek na szable! goście są zachwiceni bo rycerze napierają z agresja na siebie! kończy się śmiercia jednego, rycerz wygrany kłania sie , aty nagle zza drzewa wychodzi następny rycerz i mówi " ty psie" i strzela do niego
a więc obaj zgineli, brawa i całus od panny mlodej
rycerz (ten od pistoletu) zaprasza pana mlodego aby strelil sobie w niebo z zabytkowej broni
no i tak trwa zabawa, smaczne jedzonko, duzo alkoholu, oczepiny
napiszę później o reszcie
WIECIE CO?? BYLO IDEALNIE
buziaczek!!
Wo matko z tymi rycerzami niezła wyszła akcja. Oryginalny pomysł. A ten pierwszy taniec z tangiem musiał świetne wyjść i zachwycić gości. Aż jestem ciekawa jak tańczyliście. Gratuluje udanej zabawy!

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość
co tu taka cisza dziś??
Też w końcu wczoraj dostaliśmy nasze obrączki. Leżakowały sobie u teściów z miesiąc chyba bo zamawialiśmy je w mieście rodzinnym Łukasza, a to na drugim końcu Polski. Wczoraj rodzice już przyjechali do nas i przywieźli obrączki - PIĘKNE!!!

No właśnie 3 dni do ślubu !!!
Do ślubu 3 dni? Mój Ty aniele
Masz może fotkę obrączek?

agunia82 w nowej sukni zdjęć nie robiłam, bo kiedy jej zażądałam (w zamian za tą co mi "uszyli") nie było odpowiedniej atmosfery w salonie na robienie fotek. (o czym pisałam wcześniej). Teraz mam ją w domu wisi sobie na takim haku w pokrowcu na suficie (kiedyś był tam kwiatek) . Nawet nie mam jak jej ubrać, bo samej nie dam rady, nikt mnie nie zawiążę, a F. z jasnych powodów nie będę o to prosiła. Teraz daję ją mamie na przerobienie.
Ale jak bum cyk cyk ze ślubu wkleję fotkę.

Miłego dnia Wam życzę, ja na razie uciekam. F ma teraz urlop więc same rozumiecie .