Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 11:06   #4814
maugosia
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ja już Wam dziewczynki pisałam, że udało mi się wstępnie przekonać mojego D do tańczenia walca na pierwszy taniec. hehe, jedziemy na urlop nad jeziorko i tam będziemy ćwiczyć
Niestety, nie do tej piosenki co chciałam zatańczymy, bo mój TŻ stwierdził że jest za trudna. Tyle, że ja muzykę przy walcu czuję frazami, a on musi mieć rytm wyraźny, w tamtym utworku rzeczywiście rytmu wybijanego perkusją nie było. Więc znaleźliśmy inny utworek u mnie na kompie, co lepsze już odpowiednio poprzycinany i ma tylko 1.40

http://aro7777.wrzuta.pl/audio/psYcY...walc_angielski

Już nawet wstępnie układ sobie obmyśliłam, trzymajcie tylko kciuki żeby mojemu D to w miarę szło (układ celowo nie za trudny, ale efektowny ) bo od tego zależy czy zatańczymy walca czy nie. I od soboty ćwiczymy, już nie mogę się doczekać
ja też sama wymyślałam łatwy układ do naszego tańca - to ze ma być latwy, to był warunek żeby Łukasz w ogóle zodził się go tańczyć. Generalnie jest tak, że jak ma wyjść na prarkiet, to robi to jak za karę

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Ja panicznie boje sie pajakow.... brrrr
pająki to najpasksudniejsze stworzenia z jakimi można mieć do czynienia w naszym kraju - ohyda. Też pająków niecierpię, nienawidzę, obrzydzają mnie na maxa
maugosia jest offline Zgłoś do moderatora