Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-07-16, 12:10   #2103
paprif
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2019

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
dzień dobry
u mnie też deszczowo, od razu przyjemne ochłodzenie

wydawało mi się, że miałam a teraz co chwilę coraz to nowy mi wpada w oko ale na razie tylko oglądam zdjęcia i oceniam wizualnie a wiadomo, że ważne są przecież głównie kwestie techniczne, ale to myślę że gdzieś we wrześniu będę o tym myśleć

szczerze to ja sama jestem przerażona i boję się, że sama na początku nie będę potrafiła wziąć maluszka w ręce
Szybko zleci i będzie już wrzesień... dlatego wolę się wcześniej rozglądać, zamierzałam kupić jakoś w październiku/listopadzie, no ale zobaczymy.

Też się troszkę boję, ale już bardzo tego chce, Tż natomiast wcale się nie boi i już zgłosił się do kąpania i obcinania pazurków

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Blueberry_11_19 Pokaż wiadomość
Można to kółko zamienić na takie szersze, także jest możliwość wyboru miedzy nimi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Fajna mama [emoji4]

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Dasz radę, one są takie fajniutkie do przytulania i wbrew pozorom nie takie kruchutkie [emoji4][emoji7] już się nie mogę stycznia doczekać [emoji7][emoji7][emoji7]

...ale jednak jest to ciągle jedno koło. Jeśli Tobie taki wózek odpowiada to bardzo dobrze, że już masz swój