Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 12:51   #1373
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
To przeciez to samo trzeba umieć jak się jeździ własnym samochodem, to nie jakoś bardzo dużo
Dla mnie to wszystko to i tak czarna magia, bo jestem totalnym beztalenciem motoryzacyjnym(tzn. lubię jeździć autkiem, ale jako pasażer a nie jako kierowca, bo wtedy mnie krew zalewa jak widzę co niektórzy kierowcy wyczyniają ). Poza tym jak pan egzaminator na egzaminie(zdanym za 2 razem) powiedział mi: "jeździ pani dobrze, ale niebezpiecznie" odechciało mi się siadania za kółkiem, bo ja niestety łapię szybko złe nawyki typu wyprzedzanie busa na zakręcie a z przeciwka auta jadą(tak było gdy odebrałam prawko i wracałam z tatą samochodem i prowadziłam) Na samym egzaminie mało co nie rozjechałam rowerzysty(ominełam go trochę za blisko) i cudem zdałam, bo czułam, że mnie za to gościu obleje, ale tylko zrobił mi wykład, że tak nie wolno

ice na pewno będziesz wyglądać bosko, niech facet padnie z wrażenia A brązerek ładny, ale bardzo jasny On wogóle nadaje jakis kolor?