Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 13:10   #3277
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
Madzialenka myśle tak jak dziewczyny, TŻ czeka pewnie na Twój ruch... szczerze Wam powiem, że ja też dziś miałam z TŻ'tem małe spięcie i pierwszy raz rzuciłam mu pierscionkiem... powód oczywiście praktycznie rzadny tylko wkurzył mnie bo zawsze jak się kłócimy to mi powtarza to samo i już się wkurzyłam i powiedziałam, żeby sobie poszukał innej.. w kazdym razie on ten pierścionek wziął i powiedział czy go biore spowrotem, a ja nic, a on 'jak go nie weźmiesz to mam rozumieć że nie chcesz być ze mną?' no i jak miałam go nie wziąść jak to mój najukochanszy na swiecie Łuki..
(...)
Ja nie wiem co Was taki atak rzucania pierścionkami wziął. Oby mi się to nie przytrafiło.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki po tak dlugiej nieobecnosci Ciekawe ile mam nadrabiania i kiedy to nadrobie mam nadzieje ze sie nie rozpisywalyscie za bardzo. Przez ostatnich 5 dni w ogole tu nie zagladalam. Mialam pierwsza zmiane od 6-14 i musialam wstawac o 4.30, a w pracy ciagle mi cos pokazywali i czegos uczyli takze jak przychodzilam do domu to marzylam tylko o lozku W poniedzialek i wtorek juz bylam sama na recepcji i tylko w razie jak czegos nie wiedzialam to mialam ich wolac Wolalalm bardzo czesto bo kurde kazdy przypadek jest inny a ja niestety jeszcze wszystkiego nie wiem No ale szefowa mowi ze dobrze mi idzie W kazdym razie to myslalam szczerze mowiac ze na tej recepcji to nie bedzie tyle roboty, a tu nawet nie mam czasu zjesc sniadania, bo jeszcze nie zdaze skonczyc gadac przez jeden telefon a juz mi dzwoni nastepny a szefowa mowi ze to na razie pol gwizdka W ogole to jeszcze w tym hotelu jest tak ze jest dziewczyna od wydawania sniadan ale ten kto jest na recepcji ma jej pomagac, a w weekendy to recepcjonistka zajmuje sie i sniadaniami i recepcja a po sniadaniu jeszcze trzeba posprzatac restauracje, wiec ja sobie tego w ogole nie wyobrazam Teraz pracowalam w weekend ale jeszcze z 1 dziewczyna wiec lekko dalysmy rade ale w pojedynke to ciezko to widze dzis mam wreszcie upragnione wolne a jutro ide na nocke...
Szefowa już chwali dobry znak, a Ty napewno dasz radę.

Chciałam jeszcze powiedzieć, że wczoraj znajoma powiedziała mi, że poszukują kogoś do pracy do zakładów buchmacherskich (ona tam pracuję) no ale warunki są niezbyt... praca cały tydzień, oraz w co drugi weekend, zamian nie ma, tylko w ostateczności, z urlopem trudno. No a po drugie po zastanowieniu stwierdziłyśmy, że raczej odpada, ponieważ szkołe mam, a tutaj zamieniać się nie można no i, że do zakłów przychodzą sami faceci i troszkę strach jak taka młoda dziewczyna Do pani w średnim wieku inaczej się takie typki odnoszą... a i kurs mam od pierwszej połowy września

A wiecie co mnie czeka jutro? ale to nic pewnego.. no i się boję troszkę mam jechać do domu tż i teściów, dzidziusia pilnować jest to dziecko brata tżta bąbelek skończył 11 miesięcy.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora