Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę o wasze spojrzenie na sytuacje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-07-17, 05:49   #39
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Konto usunięte

Dot.: Proszę o wasze spojrzenie na sytuacje

Cytat:
Napisane przez frozenqueen Pokaż wiadomość
Nie wiem już co o tym myśleć. Kiedyś pisał więcej, wczoraj wymieniliśmy 4 wiadomości i jeszcze służbowo do niego dzwoniłam, bardzo miło rozmawiał, jeszcze odpowiedział żebym dała znać czy uda mi się zrobić to o co go pytałam, był w lepszym humorze, zartowalismy przez telefon i wiadomości. Z jednej strony mam dowody, że mają w pracy urwanie głowy, tego jestem pewna, akurat tylko on był z tego działu, nie mógł rozmawiać, sekretarka powiedziała, że oddzwoni, nie wiedział, że to ja dzwonię, wcześniej w służbowych sprawach dzwoniłam na jego komórkę, teraz nie chciałam, żeby nie wyglądalo, że szukam z nim nagle kontaktując i powodu żeby dzwonić. Pisze ze mną w takim samym tonie, bardzo dlugie wiadomosci, jego wiadomości są dłuższe niż moje, no jeszcze ten tekst, ze wygladalabym nieziemsko. Z drugiej strony 4 wiadomości nawet takie zlozone z 10 zdan to mało, ale czasami napisał tylko jedną. Jeśli nadal będzie mało pisał i nie zaproponuje spotkania w tym tygodniu, to po prostu już przestane odpisywac, bo bezsensu taka znajomość. On to ogolnie czasami rozne rzeczy dziwnie przeżywa. Kiedyś mi pisał ze go koleżanka zaprosiła na impreze i że nie chce mu się jechać. To 80 km, dla mnie to proste, nie chce to nie jade, a on przezywal jakby miał okres. Ze co powiedziec, ze nie chce klamac, bo ja napisalam żeby powiedział, że nie da rady przyjechac, ze jak on nie pojedzie to ona materiałow na egzamin nie wysle i ze poniesie odpowiedzialnosc w razie czego. I tak smecił przez pare wiadomości zupelnie bezpodstawnie Dziewczyna normalnie wysłała i zupelnie się nie przejela, ze jego nie bylo. On takie ma niewspolmierrne nastroje do sytuacji

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Taka meczybula troche z niego jak widac.

Dokladnie, jak bedzie tylko pisal, a nie zaproponuje zadnego spotkania to bez sensu to wszystko. Czy on chociaz napomknal o tym, ze chcialby abyscie sie jeszcze spotkali?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 jest offline Zgłoś do moderatora