2018-07-17, 11:02
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czysta micha to nasz cel- może dziś przyłączysz się? cz.2
Cytat:
Napisane przez nestle301
Dziewczyny pytanie z innej beczki-----
Jak kupić wygodne buty na obcasie?[emoji16] Da się? Mam takie jedne, drugie i trzecie, śliczne są, ale tak mnie stopy bolą...wkładki żelowe nic nie pomagają [emoji19]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja jestem z tych, ktore nie potrafia chodzic na obcasach
Joanno, bardzo fajnie cie znowu widziec. Mialam ci odpowiedziec na posta, ale oczywiscie zapomnialam (ostatnio zapominam jak sie nazywam nawet).
CIesze sie, ze masz kilka dni dla samej siebie, chyba akurat ci to troche pomoze, prawda? 
Co do Dabrowskiej to jesli macie duzo uroczystosci itd, to post mozna zrobic tez inaczej:
- albo jeden tydzien w miesiacu
- albo jeden dzien w tygodniu.
Efekty sa mniej spektakularne, ale mozna sprobowac.
No Joanna powiem ci szczerze, ze ja dosiegnelam dna i teraz probuje sie od niego odbic...Ale duzo tez sie dowiedzialam, np. ze faktycznie sa produkty, ktore zatrzymuja proces chudniecia na np. tydzien i pojedyncze produkty, ktore moga wygenerowac 2 kilo zywej wagi... Nie ma co sie uzalac, tylko trzeba sie brac do roboty.
...ale jeszcze nie dzisiaj bo sie dzisiaj jeszcze nie ogarnelam. Mam isc na zakupy, ale pozno wstalam, a mamy chyba najgoretszy dzien w roku. Wlaczam klimatyzacje (ktora jest tylko w jednym pokoju) i zaszywam sie w nim, bo na spacerze (krotkim) z psem rozplynelam sie na czesci pierwsze. Okropnie.
|
|
|