2008-08-06, 16:32
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88
a ja tez bede studiowac w Krk farmacje na CM UJ hihi - ot tak sie pochwalilam
g ratulejszyn, kurcze ciekawe czy ja się dostane na studia dziennie czy zostane jednak na tej liscie rezerwowej, ale jak zostane to i tak spróbuje za rok i juz! -musiałam się pocieszyc...
tak myslalam mnie tez rodzice chcieli wyslac rok wczesniej, ale potem zrezygnowali i stwirdzili, ze najpierw powinnam jeszcze zalapac kontakt z wieksza grupa dzieci hehe no ale 2 lata sie nudzilam potem w szkole, a teraz ide na studia w wieku lat 20, bo z pewnych wzgledow mialam rok przerwy po maturze
ja bym chciała rok wczesniej isc, miałabym szybciej z głowy
|
Cytat:
Napisane przez Baby14
Ja nie całą ,ale damy rade Mercy
|
Damy rade!Damy rade! a gdzie mieszkasz, jesli mozna wiedziec?
Cytat:
chetnie bym wpadla na to spotkanie wizazanek, no ale mam nadzieje, ze jeszcze pozniej cos bedzie w Krk, bo jakos naprawde niechecia darze te podroze pociagiem, nieprzespane noce i caly dzien potem na nogach...
oj wiem wiem ja bym się tez z nad morza pewnie nie tachała do krk
|
Cytat:
Napisane przez madame_apple
heloo
bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade
Dzis sie nawet wyspalam, zaraz zjem jakis obiadek i bede sie relaksowac, a co
a co do spotkania to zazdroszcze Wam, ze tyle Was na polduniu bytuje...moze ja tez bym jakos ze swojej polnocy wskoczyla gdybym miala mozliwosc... pomyslimy
Buziaki i milego dnia
|
a gdzie Ty na połnocy mieszkasz?
Cytat:
Napisane przez orzeszek01
A ja sobie siedze w domku troszke sie nudze.
Byłam na spacerze z moja małą bratanicą, jakie to male a ile gada -masakra
Zafundowałam jej loda wiec miała ucieche hihi
Star-ja moze tez w weekend pobaluje
Ale to moze bo na dzien obecny nie chce mi sie rusc nigdzie moich 4wielkich liter z domu
Chociaz wypadałoby sie pokazac w mojej nowej czarnej mini
Coś mnie głowa boli, chyba sie połoze spac
|
Ja Ci dam wielkie
Cytat:
Madame_apple a gdzie Ty tam dokladnie bytujesz na tej polnocy??
Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini
widze, ze jakos sennie i w ogole
mi sie tez nic nie chce, nie chce mi sie z domu wychodzic. pocwiczylam godzinke, teraz pojde sie wyprysznicowac, pozbyc zbednego wlosia , naloze sobie maseczke z mineralami z morza martwego i pomaluje paznokcie hehe takie male szalenstwa a potem chyba sobie male porzadki zrobie i moze cos zbednego wywale
|
Mi by się tez cos przydało ze soba zrobić ale mi się tak nie chce... w ogole to taki senny dzis dzien ze tylko połozyc się i spac
Cytat:
Napisane przez orzeszek01
narazie nie wstawie zadnych fotek, bo nie moge patrzec na swoje zdjecia i na sama siebie, przepraszam
|
Orzeszku no!!!!Nie ma takiego-Orzeszku-juz Cie widziałysmy nieraz-i ja nie mam do Ciebie zadnych zastrzezen-jestes bardzo ładna, seksowana i szczupła-zrozum to wreszcie
Byłam po prowiant w sklepie,pochodziłam 6 km, pasowałoby isc cos pocwiczyc, ale nie wiem co...myslałam zeby interwałowo na skakance poskakac chociaz 10min ale nie wiem czy dam rade A moze pojde tylko na spacer??
Niezapominjko co cwiczyłas?, bo się nie mogę zdecydować
|
|
|