Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 16:32   #451
Tarantulek
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość

a ja tez bede studiowac w Krk farmacje na CM UJ hihi - ot tak sie pochwalilam

gratulejszyn, kurcze ciekawe czy ja się dostane na studia dziennie czy zostane jednak na tej liscie rezerwowej, ale jak zostane to i tak spróbuje za rok i juz!-musiałam się pocieszyc...

tak myslalam mnie tez rodzice chcieli wyslac rok wczesniej, ale potem zrezygnowali i stwirdzili, ze najpierw powinnam jeszcze zalapac kontakt z wieksza grupa dzieci hehe no ale 2 lata sie nudzilam potem w szkole, a teraz ide na studia w wieku lat 20, bo z pewnych wzgledow mialam rok przerwy po maturze

ja bym chciała rok wczesniej isc, miałabym szybciej z głowy

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Ja nie całą ,ale damy rade Mercy
Damy rade!Damy rade!a gdzie mieszkasz, jesli mozna wiedziec?

Cytat:
chetnie bym wpadla na to spotkanie wizazanek, no ale mam nadzieje, ze jeszcze pozniej cos bedzie w Krk, bo jakos naprawde niechecia darze te podroze pociagiem, nieprzespane noce i caly dzien potem na nogach...

oj wiem wiem ja bym się tez z nad morza pewnie nie tachała do krk

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
heloo
bleeee brzydka pogoda u mnie dzis znow, choc i tak lepsza niz wczoraj - modle sie o wiekszy ruch w pracy bo padne z nudow inaczej:P chociaz wieczory zawsze szybciej leca wiec moze dam rade
Dzis sie nawet wyspalam, zaraz zjem jakis obiadek i bede sie relaksowac, a co
a co do spotkania to zazdroszcze Wam, ze tyle Was na polduniu bytuje...moze ja tez bym jakos ze swojej polnocy wskoczyla gdybym miala mozliwosc... pomyslimy

Buziaki i milego dnia
a gdzie Ty na połnocy mieszkasz?

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
A ja sobie siedze w domku troszke sie nudze.
Byłam na spacerze z moja małą bratanicą, jakie to male a ile gada -masakra
Zafundowałam jej loda wiec miała ucieche hihi

Star-ja moze tez w weekend pobaluje
Ale to moze bo na dzien obecny nie chce mi sie rusc nigdzie moich 4wielkich liter z domu
Chociaz wypadałoby sie pokazac w mojej nowej czarnej mini

Coś mnie głowa boli, chyba sie połoze spac
Ja Ci dam wielkie

Cytat:
Madame_apple a gdzie Ty tam dokladnie bytujesz na tej polnocy??

Orzeszku czekamy na fotki nowej fryzurki i nowej mini

widze, ze jakos sennie i w ogole
mi sie tez nic nie chce, nie chce mi sie z domu wychodzic. pocwiczylam godzinke, teraz pojde sie wyprysznicowac, pozbyc zbednego wlosia , naloze sobie maseczke z mineralami z morza martwego i pomaluje paznokcie hehe takie male szalenstwa a potem chyba sobie male porzadki zrobie i moze cos zbednego wywale

Mi by się tez cos przydało ze soba zrobić ale mi się tak nie chce...w ogole to taki senny dzis dzien ze tylko połozyc się i spac

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
narazie nie wstawie zadnych fotek, bo nie moge patrzec na swoje zdjecia i na sama siebie, przepraszam

Orzeszku no!!!!Nie ma takiego-Orzeszku-juz Cie widziałysmy nieraz-i ja nie mam do Ciebie zadnych zastrzezen-jestes bardzo ładna, seksowana i szczupła-zrozum to wreszcie

Byłam po prowiant w sklepie,pochodziłam 6 km, pasowałoby isc cos pocwiczyc, ale nie wiem co...myslałam zeby interwałowo na skakance poskakac chociaz 10min ale nie wiem czy dam radeA moze pojde tylko na spacer??

Niezapominjko co cwiczyłas?, bo się nie mogę zdecydować

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora