2008-08-06, 17:37
|
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Napisane przez snowqueen
ice widze same fanki Desperados 
Jesteś śliczna, na pewno masz w szafie same śliczne rzeczy i będziesz wyglądała bosko!
Jaki jaśniutki ten Dior 
|
Dzięki.
Dior jaśniutki, ale właśnie fajny, na mojej bladej twarzy wygląda super naturalnie. Dzisiaj testowałam i jestem bardzo zadowolona.
Daje taki jest, zdrowy odcień. Właśnie taki "Healthy Look" jak nazwa odcienia. Ma ładny, złotawy kolorek, bardzo się cieszę, że się skusiłam.
Cytat:
Napisane przez zizou
ladny ale strasznie jasniutki... teraz dla mnie stanowczo za jasny, ale na zime bylby fajny 
|
Teraz też dobry dla nieopalonej mnie.
Nie ma się czym martwić, najlepiej podejść do tego spokojnie i uwierzyć we własne siły. Na pewno w końcu zdasz.
Ja prawko zdałam za pierwszym razem, wcześniej jeździłam tylko na kursie. W mieście czuję się za kierownicą dobrze i pewnie, jeździć bardzo lubię, ale za miasto jeżdżę bardzo rzadko i nie przepadam za tym. Nie umiem tylko tzw. "koperty" (robiłam ją na egzaminie, mój tata który był ze mną wtedy, opowiadał, że serce mu stanęło jak kazali mi powtarzać, bo wiedział, że nie umiem), nienawidzę ruszać pod dużą górkę i nie lubiłam starego krakowskiego Ronda Mogilskiego. Bardzo ciesze się, że w końcu je przebudowali.
A i jeszcze jednego nie lubię - facetów, którym się wydaje że jeżdżą jak bogowie, wszystkie kobiety na drodze to idiotki i że jak mają mocniejszy silnik w samochodzie to od razu są panami szosy i mogę robić przedziwne rzeczy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
|
|
|