Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla kogo pachnieć? Wbrew czemu pachnieć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 18:03   #7
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena
Dot.: Dla kogo pachnieć? Wbrew czemu pachnieć?

Jakoś nie mam z tym problemu ale to pewnie dlatego, że pachnę pięknymi perfumami To był żart

A tak serio to nigdy od nikogo nie usłyszałam, że walę spalenizną albo cmentarzem. Czasami zdarza się, że ktoś zapyta mimochodem "co tak pachnie kadzidłem?" albo "ognisko ktoś pali?" ale informuję wtedy, że to może moje perfumy bo mają w składzie kadzidło czy żywicę. I tyle.

Faktem jest, że nie noszę jakiś wielkich dziwadeł i raczej czystej paczuli nikt na mnie nie wywącha aczkolwiek jak widać nie tylko dziwadła mogą komuś przeszkadzać. Myśle, że jest to też kwestia kultury - ja bym nigdy nie skomentowała czyjegoś zapachu tak jak wspomniane Panie w autobusie Przecież często się zdarza, że wyczuwam mdlące białe kwiaty a jednak nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby komuś zwracać uwagę z tego powodu lub komentować czyjś gust.

Gdyby jednak przytrafiła mi się taka sytuacja - myślę, że miałabym na to wylane Nie dotyczy to oczywiście moich bliskich - ich komfort jest dla mnie najważniejszy
tymena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując