|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Napisane przez iceflower
Edit: Wyschną. Randka w czwartek. 
|

Cytat:
Napisane przez iceflower
|
Ice a ile kosztuje ta torba?
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Czuję sie zaszcycona
Śliczny awaterk - obcięłaś włosy? Czy mi sie wydaje, czy też je farbnęłaś.
|
[/SIZE][/FONT]
Ani nie obcielam,ani nie zafarbowalam Mialam spiete w kucyczek wlosy,a wyszly jasne ,bo stalam przy oknie ..i mi sie kolor wymywa ,ja naturalnie mam jasniejszy kolor niz ten na ktory farbuje...no i pewnie szampon Joanny do blondow tez zrobil swoje.Lubie go bo mam po nim pasemka
Jeeeejku ..jak Panstick...
A roz tez mnei kusi...
Cytat:
Napisane przez Organzza
PP to jeden wielki bałagan :/
nowy tusz Lancome  jak będzie tak cudowny jak Fatale to chcę go mieć  chociaż taka szczoteczka do mnie nie przemawia
|
Ojej jaki..ladny...
Ja tez myslalam,ze nigdy ni ebede mieszkala przed slubem i mialam takie same poglady..ale potem si eokazalo ze po poszukiwaniach (prawie pol rocznych ) mieszkania mialam wybor - zamieszkac z Krecikiem albo dalej wstawac o 5 jechac 2 godziny i konczyc studia czesto o 17-18 i wracac 2 godziny.Zima nie wiedzialam jak sie nazywam..pisalam wam kiedys ze Krecik moj zauwazyl co sie dzieje,zmienil prace ,przeprowadzil sie z Rybnika i postanowil ze bedziemy mieszkac razem.I to bylo swietne posuniecie .Zwlaszcza ,ze ja mam problemy ze zdrowkiem i takie dojazdy i tluczenie sie autobusami tylko to poglebialy.No i na nic nei mialam czasu.
A teraz nie wyobrazam soebie mojego zycia bez mieszkanai razem
Cytat:
Napisane przez snowqueen
A co do wesel, to pewnie ja jestem w mniejszości, bo w ogóle nie chciałabym mieć wesela i mój TZ popiera takie rozwiązanie 
|
Ja tez nei chce
Cytat:
Napisane przez zizou
w szafie mam kolnierz z lisa - wlasnie go wyjelam i wiecie co zobacyzlam? ktoras z moich kotek cudnie go wylizala  no jak futerko to futerko, niewazne czyje 
|
kotki sa cudne
Jestem dzisiaj od 6 na nogach i padam.
Oblazlam pol Bytomia ,zrobilam zakupy i spotkalam sie z przyjaciolka.
A teraz natarlam wlosy nafta,umylam i sie susze
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...
|