Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 20:41   #712
dommiii_
Raczkowanie

Dot.: Rimini 2008 :)

Ja byłam we Włoszech rok temu w Cesenatico. Miejscowośc ta leży albo raczej sąsiaduje z Rimini. Byłam na obozie organizowanym przez biuro Atas. Polecam bo np. moja kumpela była przez jakieś inne biuro i nie miała takich fajnych wycieczek jak my czyli do Rzym ok. 50 euro, San Marino (w cenie) i Wenecji(w cenie).
Cesenatico to super miejsce dla ludzi lubiących rozrywkę i nocne życie. Włosi oczywiście bardzo przystojni, super ubrani i podrywacze do tego Ogólnie ludzi są mili i sympatyczni, bardzo towarzyscy.
Super dyskoteki przy plaży, pyszne jedzonko, cieplutko, fajne plaże. Jednak wszystko jest drogie. Ja byłam na obozie, ale raczej pojechać sobie na wypoczynek do jakiegoś hotelu tak jak do
Tunezji czy Egiptu gdzie jest taniej, we Wloszech nie mogę sobie pozwolić.
Zgodzę się zeby w San Marino nie kupować na początku przy parkingu bo tam dalej jest o wiele taniej.
Jak najbardziej polecam Włochy do odpoczynku i wakacjii!!!!
PS Dziewczyny jak jedziecie na taki obóz weźsie znajomą koleżankę., bo ja niestety zostałam tak urządzona, że tylko pare osob w moim turnusie pojechało od tak sobie, reszta była z jednej szkoły wszyscy się znali i w ogóle, ale jakoś nawiązałam z nimi przyjażnie jednak wiadomo oni gadają o jakiś rzeczach o których ja kompletnie nie miałam pojęcia ...
dommiii_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując