Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 21:51   #4889
katey
Rozeznanie

GG do katey
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

sorki za ta czcionke ale musze kopiowac do worda i pozniej takie kwiatki mi wychodza jakos ale jakby ktos mial problemy z rozczytaniem to prosze dac znac

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
11 dni
z suknia sie motam jutro
tez w sobote mamy panienki i kawalerski... i jestem pelna obaw co tam chlopaki wymysla temu mojemu (bo ja taki zazdrosnik jestem ) mimo ze TŻ nie pije wogole

za ta dekoracje troche duzo a sami nie mozecie jakos ubrac ze znajomymi??? Taniej by wyszlo a ile smiechu

bukiecik i autko sliczniuchne (sama takie cosik kcem )
to kupujesz bukiet dla swiadkowej i dla swiadka butonierke??? Bo ja sie caly czas zastanawiam
aha i nie zanudzasz a to za to ze tak pomyslalas
no w sumie to już 10 dni!!!
Dekoracji samy nie zrobimy, bo jak wspomniałam jest wesele na Sali 15w piątek (my mamy w sobote) a ja raczej nie mam zamiaru ubierac Sali w sobote jak od 10-14 będę w salonie kosmetycznym zretsza wczesniej tez nie da rady bo nikomu nie będę Sali przystrajac żeby mniszyli wiec musieliśmy się zgodzic na dekoratorke..

a co do bukietu to bede miala 2 swiadkowe wiec obie beda mialy bukieciki (takie same,skromne) i butonierki dla swiadkow, i dla mojego TZ (chociaz przy mundurze to nie bedzie mial kwiatka,ale na weselu juz tak) i jeszcze kwiatek do wlosow--a to wszystko za jakies 300zl
Ja tam się nie martwie o TZ i jego kawalerski, wiem ze pewnie spija się i tyle jak to kawalerskie…a koledzy niby wspominali i pytali czy panienke mu załatwić ale TZ olal ich slowa bo oni tylko tak draznia się ze mna a ja powiedziałam ze jak chce to niech ma ale żeby uważał <jego kolege kiedys panienka rozebrala i latal goly po klubie> hehhe

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej Królewny!
Cytat:

O jaaaaaaaaa... gacie pełne
Buziak dla Ciebie energetyczny wariatuńcio kochane!

Mój Łukasz też czasem ma gradówki!
I miał kilka razy już przebijane.
Bo to się tworzy pod powieką i się to igłą nakłuwa czy coś takiego...
Ale co nalepsze... to mój Łukasz to lubi
On uwielbia jak ktoś mu grzebie przy oczach <zboczeniec jakiś>
A okuliste uwielbia!
Dziwactwo o jakim jeszcze nie słyszałam.

Choć to nic w porównaniu z tym, że moja kuzynka <lat 34> boi się panicznie czego????????????

<małych kurczaczków i kaczuszek>
A wczoraj rozdaliśmy kolejne zaproszenia!!
Dziś jak dobrze pójdzie rozdamy następne 2.
I zostanie nam jakieś 5 jeszcze!
Bardzo się cieszę!
Mieliśmy jechać wczoraj do kucharki, to nie pojechaliśmy, bo tej małpie coś nie pasowało!
A umawialismy sie 3 tygodnie temu!!!
Wrrrr...
I pojedziemy w nastepny wtorek.
A ja jakos nie mam gaci pelnych chociaz jak czytam co mi piszecie to zaczynam łapać stresa wiec proszę tu nie rozsiewac tego i dziekuje za buziaka energii troche się przyda

A z tych dziwactw to normalnie rycze!!! Hahaha
A Twój TZ to chyba rezczywscie „zboczeniec” jak można uwielbiac jak ktos grzebie kolo oczu???!!!
Makijazystka jak mnie malowala to musiala 5razy poprawiac mi kreske bo tak mi oczy łzawiły przy malowaniu a już nie wspomne o malowaniu rzes! <myślałam ze się porzygam> nie cierpie cudzych paluchow kolo moich oczu!!!

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
No ja tak samo,wszekiej masci os,pszczół itp-uciekam zawsze jak postrzelona..A juz najgorzej jak ktoś jest uczulony-moją siorke w zeszłym tygodniu osa walneła,to aż na pogotowiu wylądowała bo cała spuchła i sraczki została-masakra

hahahahahhahaa
Cytat:
Halo!!
Cytat:
Dziewczynki?? Gdzie zwiałyście??
Dowiedziałyście się pewnie od Katii, że od ugryzienia osy można sraczki dostać i poszłyście osy odganiać??
Hem??

*Myszka- Ty nie myśl, że ja się z Twej biednej siostry śmieję, ale nigdy nie słyszałam o takich objawach uczulenia na OSI jad.

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Kasieńka a Ty miałaś popracować
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
jakim to rozkoszom będziesz poddawać swe boskie ciałko?i czy Uki o tym wie?

ja 2 lata miałam gniazdo szerszeni na strychu-bllleeeeech ale przyjechali panowie strażacy i przepędzili precz-nie wiedzieć czemu B kazał mi ubrać spodnie dresowe zamiast spodenek
oj tak oni lubia ladne laseczki a większość z nich to erotomani-gawedziarze wiec nieszkodliwi ----wiem z autopsji na weselu będę miala około 12 strazakow

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasieńko to pokaż nam się koniecznie po tych wszystkich zabiegach
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

a ja jestem tak podekscytowana, ze nie mogę w pracy spokojnie wysiedzieć, ide na 17tą na przymiarkę sukni , już nawet zadzwoniłam dziś do salonu, żeby się upewnić, że mają ją już u siebie, a nie gdzieś w magazynie i wtedy moja wizyta byłaby na marne i całe to nastawianie się, że ją zobaczę i założę, ale Pani powiedziała, że jest
zrozumiałam ze sukienke będziesz mierzyla po raz 17sty!!!!!!!! I się zastanawiam po co tyle?

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
święte słowa dziewczyny
Cytat:
w budowaniu życiowego związku przyjaźń powinna iść w parze z miłością !!!!!!!
Cytat:

zapomniałam jeszcze napisać, ze mamy już koszulę dla TŻ, wiec jemu już zostały do kupienia skarpetki

a ja muszę się gdzieś umówić na pasemka bo kobietka do której chodzę wyjeżdza na urlop
zgadzam się całkowicie

a ja dzis tez po zakupach i tak:
mam w koncu gatki ale żeby za same gaciochy dawac 30zeta to na glowe upadlam,ale coz cos musiałam w koncu kupic
Tz tez uzbroiłam w gatki-czarne bokserki (pod kolor gajerka) i skarpetki biale hehe zartuje of course czarne ma
Nabylam tez podwiązkę-ale 12zeta za kawalek niebieskiej szmatki to…..
Kupiliśmy tez modlitewniki i rozance,obraz już mamy w domu (od mamy dostaliśmy) wszystko pojdzie do swiecenia
Doszly tez moje kosmetyki wiec jutro dzien dobroci dla geby a do tego mam farbowanie włosów po pracy i mam nadzieje ze wyjdzie cos ladnego—kolorek jakis braz

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2008-08-06 o 21:59 Powód: bo sie literki pomniejszyly;)
katey jest offline Zgłoś do moderatora