2018-07-25, 09:21
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Norka i mydełka 🤣.
U mnie dzis równiuteńkie 40. Równiej byc nie moze bo wyliczone dokładnie z IVF.
Ale na nic sie raczej nie zapowiada.
|
Nie dość, że placki to i mydełka, oszaleć można [emoji16][emoji38] To macie identyczny termin z Gosią?
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Camelitos
Kochana mój poród nie był traumatyczny ani ciężki  tylko wszystko przed porodem  sam poród też wspominam nienajgorzej  1h i 47 minut z czego 32 minuty to ta faza parcia  też idąc na porodówke nie nastawialam się na nic
W ogóle zapomniałam Wam napisac że wczoraj czekał na mnie prezent od męża - fotel do karmienia  a od tesciow dostaliśmy do jego podnóżek na rocznicę ślubu
Wczoraj weszłam na wagę i okazuje się że w ciąży przytyłam 6 kg łącznie w już schudłam 11 kg
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Cami, właśnie o to mi chodziło, o te przejścia przed porodem, bo jakby nie paczeć, to też jest poród [emoji3]
Mąż spisał się na diamentowy medal! [emoji4] Jakiej firmy dostałaś fotel? Ten nasz bujak jest jeszcze w fazie ogarniania. Jeśli Anielka nie będzie zasypiać w czasie bujania na nim, to zamieniamy na nóżki z tego względu, że jest dość niestabilny przy siadaniu, trzeba odsuwać od ściany, a u nas i tak już za mało miejsca jest. Generalnie siedzisko mogłoby być wyżej, ale dla nas to wszystko będzie chyba za niskie [emoji4] Tyle fajniej, że w tej cenie była i podusia i podnóżek.
Cami, przytyłaś 6, a schudłaś 11? [emoji50] Ekstra! Takie chudnięcie to rozumiem [emoji3] Mojemu mężowi by się przydało.. [emoji55]
Czas edycji: 2018-07-25 o 09:22
|
|
|