Wątek
:
DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-08-08, 00:40
#
272
gym
Raczkowanie
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - POZNAN
wczesniej pytałam czy ktos byl w PRODERMIE u dr. Magdaleny Dembińskiej
, wtedy nikt nie był i mi nikt nie pomógł wiec sama to sprawdziłam .. znalazłam ta pania gdy poszukiwalam dermatologa a poniewaz juz mialam dosc papraczy szukalam w stowarzyszeniu dermatologow Polski no i tak tafilam na jej nazwisko
to było w marcu br. mialam ogromne problemy z zaskorniakami, syfami.. ogolnie na twarzy tragedia! od pierwszej wizyty mineło 5 miesiecy i mam tylko plamki po tym wszystkim i juz sie nie moge doczekac az do niej znowu pojade zeby zobaczyla efekt leczenia jakie mi zalecila (tetralysal+differin+duac ) i mam nadzieje ze rownie dobrze poradzi mi co zrobic z tymi przebarwieniami!
jedyne czego załuje to tego ze wczesniej do niej nie poszlam, moze nie mialabym tych przebarwien.. wciaz jestem na antybiotyku, teraz biore raz dziennie. trzeba naprawde cierpliwosci i czasu zeby byl efekt, ale
polecam wam szczerze nie potraktowała mnie jak kolejne 100 zł. i do widzenia tylko miałam wrażenie ze moge tam siedziec tak długo jak chce
obejzała wszystko dokładnie zmyła mi nawet makijaz co u "dermatologow" sie nie zdaza
naprawde poswieciła mi sporo uwagi, no i jet efekt a to najwazniejsze
gym
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do gym
Znajdź więcej postów gym