2008-08-08, 06:58
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Jestem nawet zadowolona udało mi się załatwić fotografa , raczej będę go mieć 100%. Okazało się że robi tyle zdjęć i takich jak ja chce za nie duże pieniądze i dodatkowo współpracuje z Kamerzystą więc to chyba też będę miała z głowy. Za tydzień mam się z nim spotkać , pogadać i podpisać umowę .
Nie miała wczoraj czasu żeby podzwonić po tych orkiestrach co dałyście mi namiary, ale dzisiaj się tym zajmę, jak mi nie wyjdzie to już nic nie robię w tej sprawie.
Jeżeli chodzi o zabawy oczepinowe to ja myślę nad tym ponieważ mojego lubego rodzina i moja również lubią takie coś, a jak orkiestra umie to jeszcze fajnie zorganizować i zrobić takie zabawy żeby wszyscy się bawili a nie tylko parę osób to dla mnie może być.
Właśnie dlatego zależy mi na tym żeby znaleźć taką orkiestrę która będzie umiała to zrobić. Oczepiny, biesiada przy stołach , i zabawy w tańcu. Ja ostatnio mam mnóstwo wesel i powiem szczerze że jak są takie zabawy to mi się podoba. Nie mówię tu tylko o oczepinach tylko ogólnie. Granie takich piosenek przy których można zaangażować gości do wspólnego czasami śmiesznego tańca.
Ale oczywiście kwestia gustu
|
|
|