Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-08, 11:41   #541
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim. ; **

ależ niewyspana jestem wczoraj jakoś tak się zaczytałam i w ogóle, ani się obejrzałam, a była 1,00, wstałam po 8,00 i tak jakoś mi sennie. no nic, zwalczę to kawką i niedługo lecę na siłownię. zapowiada się cudowny dzień, słońce za oknem nastraja mnie pozytywnie, w słuchawkach śpiewa mi Myslovitz, wieczorem na balety [to już dziś!].. żyć, nie umierać! : ))

baby- to dość często spotykane zjawisko, że nastolatki lecą na starszych chłopaków. chyba nam imponują tym swoim doświadczeniem i obyciem. a Ty spotykasz się z zajętym chłopakiem, nieładnie
No niezly dzien Ci sie zapowiada faktycznie Tym bardziej ze znow na silke biegniesz ^^ Miłego "cwiczenia"

Co do kochania sie w starszych to wiem po sobie ze jest tak iz oni wydaja sie nam doroslejsi,bardziej sie nami opiekuja...Nie wyobrazam sobie chodzenia np. z kolega z rownoleglej klasy. Co drugie słowo : "żal.pl" jaies głupie i dziecinne zachowania
A ja sie nie spotykam tak za namietnie z tym chlopakiem Nie chce tej dziewczynie odbierac chlopaka...No chyba ze on zdecyduje ze bedzie inaczej...
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc i Czołem

cos zem niewyspana jest....<ziewa>
byłam wczoraj wieczorem z TZ na spacer, wróciłam po 23 -pewnie dlatego
i w ogóle zauwazył ze jestem smutna, apatyczna, myslał ze to ma zwiazek z Nim, ze jestem Nim znudzona itd- a to ma zwiazek ze mną( ED sie kłania..;(

Dałam dwa nowe zdjecia na nk w mojej grzywce-tak srednio wyszły
Zauwazyłam ze na zdjeciach wychodze brzydziej niz w rzeczywistości

Po południu umówiłam sie z kolezankami na piwo tzn one beda pic piwo- ja wode albo cole zero, w ogóle piłyscie tą zero? w smaku taka sama jak normalna i light a bez kcal jak to mozliwe??
TZ chciał zebym mu powiedziala co chce na urodziny, a ja jakos o niczym nie marze, nie chce nic konkretnego, ale ten sie uparł.

Nie wiem czy sie nie połoze spac na chwilke bo strasznie mi sie ziewa cos
Wow Ale PIĘKNIE wygladasz! Myslałam ze padne jak Cie zobaczylam. Piekne włoski a w grzywce jest Ci bardzo do twarzy. Bosko wygladasz!

A Ty zamawiasz piwo a nie jakas cole zero. Co sobie kolezanki pomysla?
Ale na nawiasie to to mozliwe jest bo ta cola jest slodzona slodzikiem a slodzik nie ma kalorii. Ja jednak w przeciwienstwie od Agi wole cole light lub max

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

j.w. niestety jeszcze nie....

hello

ja wczoraj zabalowałam sobie z dawnymi znajomymi, a dziś obudziłam się super wcześnie, bo o 7 i już nie mogłam spać . Niedługo wybieram się na spotkanie z koleżanką, a wieczorem chyba znów imprezka

miłego dnia wszystkim
Mam nadzieje ze jednak znajdziesz jeszcze
Ej tez sie obudzilam o 7. Dziwne ze wszystkie wizazanki budza sie o 7
I milego imprezowania

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witam imprezowiczki i nie imprezowiczki

Jestem zła na wszystkich i wszystko O ile dwa dni temu cieszyłam się z okresu (nawet kupiłam sobie czerwone szpilki a raczej czółenka) to dziś mam już serdecznie dosyć Być kobietą, być kobietą

BTW: Dziękuje za wszystkie gratulacje dotyczące mojej miesiączki

Miłego dnia Oglądałam pogodę i zapowiada się iście interesujący dzień Miałam wyjść wieczorkiem na spotkanko, ale nie wiem czy wypali przez tą pogodę
No A Ty juz nie marudz Jakbym dostała okresu to bym skakała jak glupia malpa z radosci
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora