2008-08-08, 11:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez star15
dzień dobry wszystkim. ; **
ależ niewyspana jestem wczoraj jakoś tak się zaczytałam i w ogóle, ani się obejrzałam, a była 1,00, wstałam po 8,00 i tak jakoś mi sennie. no nic, zwalczę to kawką i niedługo lecę na siłownię. zapowiada się cudowny dzień, słońce za oknem nastraja mnie pozytywnie, w słuchawkach śpiewa mi Myslovitz, wieczorem na balety [to już dziś!].. żyć, nie umierać! : ))
baby- to dość często spotykane zjawisko, że nastolatki lecą na starszych chłopaków.  chyba nam imponują tym swoim doświadczeniem i obyciem. a Ty spotykasz się z zajętym chłopakiem, nieładnie
|
No niezly dzien Ci sie zapowiada faktycznie Tym bardziej ze znow na silke biegniesz ^^ Miłego "cwiczenia" 
Co do kochania sie w starszych to wiem po sobie ze jest tak iz oni wydaja sie nam doroslejsi,bardziej sie nami opiekuja...Nie wyobrazam sobie chodzenia np. z kolega z rownoleglej klasy. Co drugie słowo : "żal.pl" jaies głupie i dziecinne zachowania
A ja sie nie spotykam tak za namietnie z tym chlopakiem Nie chce tej dziewczynie odbierac chlopaka...No chyba ze on zdecyduje ze bedzie inaczej...
Cytat:
Napisane przez orzeszek01
Czesc i Czołem
cos zem niewyspana jest....<ziewa>
byłam wczoraj wieczorem z TZ na spacer, wróciłam po 23 -pewnie dlatego
i w ogóle zauwazył ze jestem smutna, apatyczna, myslał ze to ma zwiazek z Nim, ze jestem Nim znudzona itd- a to ma zwiazek ze mną( ED sie kłania..;(
Dałam dwa nowe zdjecia na nk w mojej grzywce-tak srednio wyszły 
Zauwazyłam ze na zdjeciach wychodze brzydziej niz w rzeczywistości
Po południu umówiłam sie z kolezankami na piwo tzn one beda pic piwo- ja wode albo cole zero, w ogóle piłyscie tą zero? w smaku taka sama jak normalna i light a bez kcal jak to mozliwe?? 
TZ chciał zebym mu powiedziala co chce na urodziny, a ja jakos o niczym nie marze, nie chce nic konkretnego, ale ten sie uparł.
Nie wiem czy sie nie połoze spac na chwilke bo strasznie mi sie ziewa cos 
|
Wow Ale PIĘKNIE wygladasz! Myslałam ze padne jak Cie zobaczylam. Piekne włoski a w grzywce jest Ci bardzo do twarzy. Bosko wygladasz!
A Ty zamawiasz piwo a nie jakas cole zero. Co sobie kolezanki pomysla?
Ale na nawiasie to to mozliwe jest bo ta cola jest slodzona slodzikiem a slodzik nie ma kalorii. Ja jednak w przeciwienstwie od Agi wole cole light lub max
Cytat:
Napisane przez yerba
j.w. niestety jeszcze nie....
hello
ja wczoraj zabalowałam sobie z dawnymi znajomymi, a dziś obudziłam się super wcześnie, bo o 7 i już nie mogłam spać  . Niedługo wybieram się na spotkanie z koleżanką, a wieczorem chyba znów imprezka
miłego dnia wszystkim 
|
Mam nadzieje ze jednak znajdziesz jeszcze
Ej tez sie obudzilam o 7. Dziwne ze wszystkie wizazanki budza sie o 7  
I milego imprezowania
Cytat:
Napisane przez Milka19
Witam imprezowiczki i nie imprezowiczki
Jestem zła na wszystkich i wszystko O ile dwa dni temu cieszyłam się z okresu (nawet kupiłam sobie czerwone szpilki a raczej czółenka) to dziś mam już serdecznie dosyć Być kobietą, być kobietą
BTW: Dziękuje za wszystkie gratulacje dotyczące mojej miesiączki
Miłego dnia Oglądałam pogodę i zapowiada się iście interesujący dzień Miałam wyjść wieczorkiem na spotkanko, ale nie wiem czy wypali przez tą pogodę
|
No A Ty juz nie marudz Jakbym dostała okresu to bym skakała jak glupia malpa z radosci
|
|
|