2008-08-08, 11:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co mobilizuję Was do ćwiczeń????
Mnie mobilizują spojrzenia innych. Dziewczyny patrzące z zazdrością i chłopcy z pożądaniem. A poza tym chce w końcu iść do sklepu i kupować rzeczy w rozmiarze 36 w których ładnie będę wyglądać, a nie 38 gdzie przymierzając czuję się ohydnie. Cwicze zawsze w nocy bo rano nie wiem czemu ale nie mam sił. Najgorzej jest jak wypadne z rytmu czyli np 3 dni pod rząd nie ćwicze. Tak było teraz i wczoraj probowałam ćwiczyć to po 10 min przestałam bo tak strasznie mi się nie chciało.
Motywujące jest jeszcze to, jak mierze sie co 10 dni i zawsze gdzies mi tam ubywa centymetrów, zbliżam się do jakiegoś celu. Poza tym mam wakacje. Dawno nie miałam wakacji nie pracujących i stwieerdziłam że musze coś sobą zrobić, żebym po wakacjach nie czuła, że zmarnowałam czas wakacji.
A co do zajęć w grupie to ciezko mi się przełamać. Nie lubię ćwiczyć przy ionnych, na wf na uczelni mam zwolnienie. Za to sama jak najabrdziej i to głownie steperek. mam zamiar od października iść na tańce, albo na aerobik do jakiejś malutkiej grupy
|
|
|