Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy bajka skończy się piekłem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-07-31, 17:57   #12
armanivipp
BAN stały

Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?

Cytat:
Napisane przez patrycjapatib Pokaż wiadomość
Chłopie, ale ja nie mam problemu z seksem po 4 miesiącach w związku, bo to nie o to chodzi. Rób jak chcesz i rozmawiaj o czym z nią chcesz, ale się potem nie dziw, że jak temat seksu nigdy nie wypłynął, to nagle jest problem, bo macie inne podejścia. Na przyszłość wiesz, że o tym trzeba porozmawiać, żeby uniknąć takich akcji.

Zresztą ona mogła z różnych powodów tej ręki w majtkach nie chcieć, Jezu, czy namiętne całowanie to od razu przyzwolenie na macanki i seks?

Dziwi mnie też, ze jak już temat jej dziewictwa wypłynął i że ona nie chce byś tak robił, to wypadałoby wtedy to pociągnąć - czy w ogóle nie chce, czy potrzebuje czasu, czy nie ma mowy o niczym do ślubu. A nie że zamietliście temat pod dywan. O czym Wy rozmawiacie tak w ogóle?

No i jak to założyłeś, że już jest gotowa. No, kurde, rozmawiajcie więcej, o seksie trzeba rozmawiać, bo inaczej są takie problemy jak tutaj
Bo tak wyszło, ona nic wcześniej nie mówiła, najpierw że dziewica więc jak ok, potem, że religijna i przed ślubem nic nie będzie.

Rozmawiamy. Do kościoła zacząłem chodzić z nią, jak powiedziała że jest religijna, i potem pytała czy pójdę z nią więc szedłem.
Rozmawialiśmy również, a raczej ona mnie pytała, czy się np masturbuje, to przyznałem się to powiedziała, aby z tego się wyspowiadał, i starał się nie robić. Ogólnie coś czuje że, że chce abym się stał religijny jak ona. W sumie wiara za bardzo jej mi nie przeszkadza, ja też mogę być wierzący, tylko z tym seksem nie chce mi się czekać bo to długo, a ja pragnę jej już teraz.
armanivipp jest offline Zgłoś do moderatora