2018-07-31, 18:12
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?
Cytat:
Napisane przez armanivipp
Czy według Ciebie, można dotknąć dziewczynę/chłopaka w jakieś intymne miejsce z pozwoleniem na piśmie?
|
Jak sobie lubicie dawać pozwolenie na piśmie, to proszę bardzo. Ja w każdym razie nie mówiłam nic o pozwoleniach na piśmie, tylko o komunikacji werbalnej.
Cytat:
Ona po pierwszej takiej akcji nie powiedziała mi że chce czekać do ślubu, tylko ze dziewica, to pomyslałem ok, 3 miesiace minęło, było gorąco, wiec zrobiłem mały krok, powiedziała znów nie to ok. Przecież to nie jest obca laska na ulicy, tylko moja dziewczyna, i nie wsadziłem jej penisa na siłę do ust czy pochwy, tylko wsadziłem, rękę w majtki, przecież nawet nie widziałem jej waginy, nie sicagnąłem spodni, poczułem tylko skóre, dosłownie skórę, jak np na brzuchu czy nodze.
|
Cytat:
Napisane przez armanivipp
No a co w tym złego? Przecież po 1 akcji nie powiedziała nie nigdy, i nie było akcji na drugi dzień tylko po 3 miesiacachchchchch,ludzie litosci.
|
Serio jaką różnicę robi czy to było po 3 miesiącach, że jest dziewicą czy nie jest, że jest katoliczką czy nie jest. Odmówiła, ty dobrze to pamiętałeś, a mimo to postanowiłeś, że wiesz lepiej od niej. Wystarczyło zapytać, czy zmieniła zdanie od tego czasu czy nie. Jak sam zauważyłeś - nie zmieniła, więc twoje domysły odnośnie terminu ważności odmowy były błędne. I nie robi żadnej różnicy co i gdzie jej wsadzałeś, bo nie znaczy nie. Jak zaczniecie uprawiać seks i ona powie, że nie chce np. anala, to się będziesz co 4 miesiące upewniał próbując anala z zaskoczenia? Bo to jest dokładnie taka sama sytuacja.
|
|
|