2008-08-08, 18:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisane przez Kota
Nie pamiętam, czy widziałam akurat to różowe Masumi, ale złote na pewno widywałam. W małych sklepikach kosmetycznych, nie sieciówkach, bywają- nie wiem, skąd jesteś, ale np w Gdańsku bywają w stoiskach kosmetycznych na hali handlowej Gildia.
Obok Masumi widuję Kobako, Evasion, Chique, Charlie. Poszukaj, na pewno są jeszcze osiągalne.
Zobacz też w sieci. 
|
Cytat:
Napisane przez nagada
Truskaweczka udaje groźną
Nawiązując do różowego masumi - całkiem niedawno widziałam na allegro, jeszcze te ze starej produkcji (nawet mi przeszło kupno przez głowę z sentymentu dla nastoletnich czasów).Ale jednak już nie dla mnie.Na pewno będzie się tam jeszcze pojawiać więc zaglądaj.
Natomiast obecnie produkowanych flaszek nie znajdziesz pod tą nazwą, bo Coty Toujours Masumi zostało ponoć przechrzczone w ramach reaktywacji na Coty Toujours L'Aimant .Patrząc na szatę graficzną dezodorantów ( bywają nieustannie na ebay) jest to całkiem możliwe.
|
Jestem z Częstochowy i nigdzie narazie nie widziałam ale jeszcze pochodzę właśnie do takich małych drogerii.Dzięki za cynk ze mogą być na aukcjach
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Podepnę pod specjalny wątek dla poszukiwaczek
Na przyszłość polecam wyszukiwarkę.
|
dziękuję truskawko za podpięcie Nie wiedziałam że jest taki wątek
Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-08-10 o 21:48
Powód: post pod postem
|
|
|