Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-08, 18:15   #327
judge
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Nie pamiętam, czy widziałam akurat to różowe Masumi, ale złote na pewno widywałam. W małych sklepikach kosmetycznych, nie sieciówkach, bywają- nie wiem, skąd jesteś, ale np w Gdańsku bywają w stoiskach kosmetycznych na hali handlowej Gildia.
Obok Masumi widuję Kobako, Evasion, Chique, Charlie. Poszukaj, na pewno są jeszcze osiągalne.

Zobacz też w sieci.
Cytat:
Napisane przez nagada Pokaż wiadomość
Truskaweczka udaje groźną

Nawiązując do różowego masumi - całkiem niedawno widziałam na allegro, jeszcze te ze starej produkcji (nawet mi przeszło kupno przez głowę z sentymentu dla nastoletnich czasów).Ale jednak już nie dla mnie.Na pewno będzie się tam jeszcze pojawiać więc zaglądaj.
Natomiast obecnie produkowanych flaszek nie znajdziesz pod tą nazwą, bo Coty Toujours Masumi zostało ponoć przechrzczone w ramach reaktywacji na Coty Toujours L'Aimant .Patrząc na szatę graficzną dezodorantów ( bywają nieustannie na ebay) jest to całkiem możliwe.
Jestem z Częstochowyi nigdzie narazie nie widziałam ale jeszcze pochodzę właśnie do takich małych drogerii.Dzięki za cynk ze mogą być na aukcjach

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Podepnę pod specjalny wątek dla poszukiwaczek

Na przyszłość polecam wyszukiwarkę.
dziękuję truskawko za podpięcie Nie wiedziałam że jest taki wątek

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-08-10 o 21:48 Powód: post pod postem
judge jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując