Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - on nie chce dzieci - liczące na zmiane - łączmy się :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-08, 17:15   #7
nask
Zadomowienie

Dot.: on nie chce dzieci - liczące na zmiane - łączmy się :D

Cytat:
Napisane przez ChatonRoux Pokaż wiadomość
chyba nie zrozumialas idei tego tematu: ja nie mówie o sytuacji kiedy zmieniam sobie facetów jak mi sie podoba i jesli mi w jakims cos nie pasuje to biore nastepnego. facet to nie zabawka. ja mówie o stalych, poważnych związkach nastawionych na daleką wspólną przyszlość, w których kobieta marzy o dziecku a facet też chce ale nie teraz. (przynajmniej tak jest w moim przypadku). chodzi o to by nie zwariowac i wlasnie nie postapic tak jak Ty napisalaś - nie zostawic ukochanego faceta, który swoją kobiete też kocha, nie rzucić wszystkich planów w bloto tylko dlatego, ze ich marzenia troche sie różnią.

to tak jakby facet rzucil Cie tylko dlatego, ze np on cale życie marzyl o kocie a Ty mialabys uczulenie na sierść. przepraszam za banalny przyklad ale o to wlaśnie chodzi.
Moja droga kot to nie dziecko.
I skoro piszesz ze to jest o zwiazku z przyszloscia i wspolnymi planami to troche mi sie to gryzie skoro te wspolne plany to 'ja chce dziecka ale on mowi stanowcze nie'.

Aha i dla mnie kwestia tego czy chce sie dziecko czy nie to nie jest ze czyjes 'marzenia sie tylko troszke roznia'.
to jest fundamentalna roznica.

EDIT: Bylabym w stanie zrozumiec gdyby koles mnie rzucil bo jego zyciowym marzeniem i planem bylo miec kota. Moze i myslalabym ze to wariat, ale nic na sile.
nask jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując