2018-07-31, 23:17
|
|
EWI1990
|
Dot.: Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Reming
Jako posiadaczka długich włosów często miałam styczność z problemem zbyt szybko przetłuszczającej się "czupryny". Włosy, które jeszcze wieczorem wyglądały wspaniale, rano są już oklapnięte i aż proszą się o umycie. Ale co zrobić, gdy budzik znowu zawiódł, a na szampon i suszarkę brakuje czasu? Dzięki Wizaż dowiedziałam się jak sobie poradzić z tym problemem - odpowiedź brzmi suchy szampon. To cudeńko zasługuje na miano KWC - koniec z dyskomfortem z powodu nieświeżo wyglądających włosów Suchy szampon jest prosty w użyciu, szybki w działaniu i może być używany zarówno w domu jak i na wyjeździe (wakacje pod namiotem, wycieczki rekreacyjne - to idealne miejsca dla suchego szamponu). Ale skarbnica wiedzy Wizaż.pl i Wizażanek jest tak duża, że nawet dowiedziałam się co zrobić, gdy suchy szampon się skończy bądź się zawieruszy (ach, wieczne poszukiwania kosmetyków - skąd ja to znam). Suchy szampon można przygotować samemu wykorzystując mąkę ziemniaczaną bądź skrobię kukurydzianą i kakao, albo talk dla dzieci. Dziękuję Wizaż za ten trik urodowy 
|
|
|