2018-08-01, 00:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sen
Cytat:
Napisane przez kikila123321
Część wszystkim...
Zacznę od początku. Od zawsze mam dziwne sny. Nie przeszkadza mi to, mój stały partner śnił mi się jak go jeszcze nie znałam. Tato po śmierci swojej dopiero jak zaszlam w ciążęi sama jeszcze o tym nie wiedziałam. Babcia - wypadek w rodzinie. Często jak coś mi się sni ma sens mi zawsze dla mnie zrozumiały.... Tak jak i teraz... snila mi się dzisiaj moja chrzestna (praktycznie nie rozmawiam z nią-tylko w na prawdę istotnych sprawach gdzie się nie uniknie rozmowy a i tak staramy się ja ukrycia, w ogóle z jej rodzina nie chce utrzymywać kontaktu)byłam zadowolona we snie i z kimś rozmawiałam i w tym czasie podszedł do mnie moj partner i usłyszałam od niego ze moja chrzestna iza chce się pożegnać. Zdziwiłam się bo nie rozmawiamy ze sobą. Po czym dodał ze jest zła że kupujemy meble bo prZecież od niej można wszystko wziąść... i zerwalam do nagle ze snu nie wiedząc co może on znaczyć....jakieś podpowiedzi?? Z góry dziękuję za odpowiedzi i przEpraszam za błędy w pisowni-telefon:/
|
Nie mogłaś widzieć w snach swojego partnera przed poznaniem go.
Ludzki mózg nie jest w stanie wymyślić twarzy, więc widziałaś kogoś innego, pewnie podobnego, albo po czasie sobie wmówiłaś, że to był on i tak to pamiętasz.
A sen nie znaczy nic, to tylko sen.
|
|