Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inna fryzurka
Wątek: Inna fryzurka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-08, 18:48   #2
xxsmutnaxx
BAN stały

Dot.: Inna fryzurka

Cytat:
Napisane przez danaii Pokaż wiadomość
Na zdjęciu prezentuje się moja fryzurka. Włosy mam blond, bo od urodzenia jestem blondynką i poprostu w innym kolorze czuję się źle Poza tym jestem bardzo blada, na tych zdjęciach już trochę opalona. Próbowałam z innymi kolorami i naprawdę odpada. Chyba że inny odcień blondu:P i jakieś inne refleksy, chociaż wolę jednolity kolor włosów. A teraz mam problemy z ich wypadaniem, więc poki co od farbowania chciałabym troszkę odciążyć.
Nie chciałabym ścinać z długości włosów, bo myslę, że ta długość mi pasuję. może sądzicie inaczej? czekam na krytykę
Włosy mam postopniowane, bo tutaj są wyprostowane, ale na codzień mi się falują... i czasami jak mnie natchnie biorę je na piankę.
Grzywka musi być, bo mam wysokie czoło.
ten ząbek z tyłu (a nie prosto ścięte włosy) mi się podoba.
Mimo to bym chciała zmienić swój image:p bo od dawna noszę podobne fryzurki i marzy mi się odmiana. Ale jak powiedziałam- moja fryzurka musi być uniwersalna na proste i falowane:P Oraz nie krótka;P Jakieś pomysły?;> Z góry dziękuję
I pozdrawiam i witam hehe Bo jestem tu nowa. Ale myślę, że na stałe tu zagoszczę:p

po pierwsze, Twoje włoski wyglądają na troszke zniszczone
skup sie na pielengnacji. Pozatym może spróbuj zapuścić grzywke? niekoniecznie Ci pasuje. Albo taką okrągła, dość krótką, włoski może być kolor, ale przełamałabym je ciemniejszym blondem.
Pozdrawiam
xxsmutnaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując