Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy bajka skończy się piekłem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-02, 12:53   #206
MsN
Femme fatale

Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?

Cytat:
Napisane przez armanivipp Pokaż wiadomość
Poszła do spowiedzi dopiero jak raz doprowadziła do pettingu orgazmu swojego, to wtedy poszła, a tak dalej chciała mi siadać na kolana i się podniecać mną, ale po 2 akcjach nie "wpuszczałem" ja na swoje kolana, bo tylko mnie nakręcała. Teraz tylko przytulanie i pocałunki.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Do ostatniego akapitu-coś w tym jest, bo już teraz pytała kilka razy czy poradziłem już sobie z grzechem masturbacji, i czy zaprzestałem, odp że "walczę" z tym, co prawda mocno ograniczyłem.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Odpowiem Ci, jak ona uważa, gdzie jest granica czystości. Jeśli nie doprowadza do orgazmu, lub przyjemności poprzez stymulację miejsc erogennych-to granica nie jest przekroczona. Podniecanie się według niej nie jest grzechem-podobno czytała i zadawała pytania księdzu. Pocałunki też nie są nawet namiętne. Ogólnie aby nie dopuszczać do stymulacji erogennych miejsc, w celu zaznania przyjemności seksualnej, nawet bez szczytowania.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Czepiłaś się tego "da" jakbyś czytać nie umiała, i nie wiedziała, że napisałem że "da" to żart.

Przecież ja jej nawet nie namawiam do seksu-seksu waginalnego, i może być dziewicą i 5 lat, tylko liczę że zgodzi się na pieszczoty-petting.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Nie przeszkadza mi że nie chce współżyć-aczkolwiek chciałbym, ale akceptuje. Liczę że jednak zmieni zdanie i się zgodzi, na inne czynności seksualne-pieszczoty.
Nie uczepiłam się tego "da" i potrafię czytać i to nawet ze zrozumieniem dla Twojej informacji tylko tak jak napisała forumowiczka niżej (z czym się zgadzam) Twój "żart", słowo, które "zastosowałeś" było prostackie i takich słów możesz używać w gronie samców alfa aniżeli wśród kobiet bo to jest poniżej krytyki.

Porozmawiaj z nią. Czy Ty Autorze w ogóle z nią rozmawiasz? Bo mam wrażenie że nie rozmawiasz z nią o jej uczuciach, emocjach i poglądach na życie, sferę seksualności.

Jeśli się nie zgodzi nawet na pieszczoty - petting to wg mnie nie ma innego wyjścia jak się rozstać bo nie jest Wam po drodze. Mam wrażenie, że dla Ciebie liczy się tylko seks. Owszem, jest on ważny choć dla związku jest tylko dodatkiem.

Ja się Twojej dziewczynie aż tak bardzo nie dziwię. Szczera rozmowa jest kluczem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz