Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-09, 10:48   #573
yerba
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

niezapominajko- serce nie sługa, to fakt. dowiedziałam się, że ten instruktor ma dziewczynę i we wrześniu bierze ślub. xD widziałam jego zdjęcia z nią na naszej klasie i komentarze znajomych- że we wrześniu będą pili za ich zdrowie, itp. łatwo się domyślić. ale spodziewałam się tego i moja reakcja to jeden wielki śmiech. nie przejęłam się tym jakoś, karnet mi się skończył i żegnaj letni romansie. ^^ achh, faceci są bezczelni- gdy tylko zniknie im z oczu wybranka serca, rwą do innych. no cóż, przynajmniej poczułam się atrakcyjna a dlaczego sądzisz, że faceci nie traktują Ciebie serio?
o, czyli facet sobie korzysta z resztek wolności... śmieszne..

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
a tak btw. przypomniało mi się, chciałaś zniechęcić do siebie faceta? Kiedyś oglądałam niezłą komedię: 'Jak stracić faceta w 10 dni?', może pomoże i grał tam Matthew McConaughey, mmmm uwielbiam go, młody Apollo ;P no może nie taki młody już...
Matthew.... oj zawsze mi się podobał...

wczoraj jednak z piwka nic nie wyszło. Na dziś nie mam w sumie planów, ale trochę mnie nosi . Można by to jakoś sensownie wykorzystać, ale jak myślę co mogłabym pożytecznego zrobić, to jakoś energię mi odbiera....
yerba jest offline Zgłoś do moderatora