Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy wypada zrobić pierwszy krok?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-04, 14:28   #1
lubietanczyc123
Przyczajenie

czy wypada zrobić pierwszy krok?

Hej
Nigdy się nie spodziewałam, że będę szukać rad w internecie, ale zależy mi na poznaniu jak najwięcej opinii
Historia generalnie jest taka, że jestem po rozwodzie, ale moje małżeństwo to dla mnie już temat zamknięty. W trakcie rozwodu reprezentował mnie adwokat. No i właśnie o niego chodzi.
Bardzo mi się spodobał, chciałabym go bliżej poznać. Z jego strony też czuję sympatię względem siebie, wydaje mi się, że mogę mu się podobać. Tylko, że cały czas jesteśmy na Pan/Pani. Jak myślicie, czy skoro jestem już po rozwodzie, mogę zaproponować mu przejscie na Ty? Znamy się już ponad rok, czasem zdarza nam się w rozmowach na prywatę schodzić.. Ostatnio wyczytałam, że to od kobiety powinna wyjść inicjatywa przejścia na Ty. No i druga sprawa jest taka, że w pazdzierniku mam wesele mojej przyjaciolki. Jestem zaproszona z osoba towarzyszącą. Czy wypadało by mi go zaprosić? Czy to by było kompletnie nie na miejscu? (wiem, ze lubi tanczyc). Nie jestem też do końca pewna, czy on na pewno kogos nie ma. Ale nigdy słowem nie wspomniał, żeby miał mieć żonę/dziewczynę.
Poproszę o wasze opinie, bo nie wiem czy ta formalna relacja jednak nie powinna pozostać formalna do końca.
lubietanczyc123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując