Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak częstowidujecie się z chłopakami?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-09, 12:55   #1
lordi157
Przyczajenie

jak częstowidujecie się z chłopakami?

Czesc dziewczyny Mam do was pytanie... Nie lubie o takich sprawach gadać z znajomymi, czy choćby rodziną dlatego postanowiłem zasięgnąc porady przez internet Otóż.. jestem z dziewczyną juz jakies 8-9 miesięcy i w sumie od samego początku zauważyłem ze spotykaliśmy się dośc zadko raz na tydzień, 2razy. Nie raz pytałem dlaczego tak jest... Tłumaczyła, że ma mało czasu, szkoła itp, obowiązku pozaszkolne... Pewnego razu zrobiłem "mały eksperyment" Nie proponowałem zadnych spotkać (bo prawie zawsze odemnie to wychodzi) I co sie okazało ze potrafiła tak wytrzymać ponad tydzień No ale to była szkoła, a teraz mamy wakacje, a jest podobnie... Wiem, że to głupio brzmi ale spotkaliśmy sie 3x pod rząd z mojej inicjatywy i od 5 dni znowu nic... Nie potrafie jej tak ciągle gdzieś wyciągac, tym bardziej ze jak ostatnio próbowałem ja zaprosic do siebie, (potrzebowała info z neta) to powiedziała ze pójdzie do kogoś innego... Mieszkamy od siebie jakies 600m W sumie to jeszcze nigdy nie dostałem od niej oficjalnego zaproszenia do domu. Być może sie wstydzi, bo nie jest z bogatej rodziny i rewelacji tam nie ma... Ale głupio tak zapytac, bo moge ją troche urazić... Normalnie wychodzi gdzies z kolezankami, a kolezanki do niej... (nie jest typem domownika) Ma 16 lat, ja 18... Nigdy nie miałem tak "młodej" dziewczyny... Ale z poprzednią spędzałem każdą wolną chwile, i może dlatego jest to dla mnie lekki szok Pamiętam jak siostra była w jej wieku i wiadomo, ze godzinami potrafiła przesiadywać z kolezankami... Wiem, że jej na mnie zależy, ale nie potrafie zrozumieć takiego zachowania... Nie chcę się spotykać codziennie, ale wydaje mi się, że to lekka przesada... Czy wy też zachowujecie sie podobnie? Może ktoś jest w podobnej sytuacji... Być może nie czuje sie dobrze w moim towarzystwie, już sam nie wiem Wolałbym pogadać z nią szczerze o tym, bo nie chcę pewnego dnia dostać smsa, że to juz koniec... Tylko znowu poruszyłem kolejny temat "szczerość"... Ale może odłoze to na później...
lordi157 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując