2018-08-07, 12:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część ósma ❤
Cytat:
Napisane przez anulus17
Kocie myslalam ze napiszesz że już zapomileiscie o sprawie a to dalej się ciągnie, masakra.
Współczuję też tego zamieszania w domu, długo jeszcze siostra zostaje?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------
Jednak tak, jak widziałam jak Lenka szaleje za dziadkami, a widzi ich raz w roku[emoji17]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
U nas to samo. Maly swietnie teraz z dziadkami spedzal czas, o wujka jedynego (mojego brata) pytal codziennie, jak tylko przylecieclismy.
A i my sami mielibysmy co jakis czas troche oddechu.
Ale no juz odliczamy powoli. Mam nadzieje, ze uda sie w przyszlym roku tak, jak mamy zaplanowane. Wszelkie kroki juz podejmujemy, plany oszczednosciowe porobione.
Cytat:
Napisane przez asiaczek
U Mateusza ferrytyna też jest dość niska. Dostał żelazo na receptę ale chyba po nim miał wysypkę, bo w składzie ma jakąś śmietankę. A od miesiąca nie mam czasu iść do pediatry po inny lek:/.
Tak na własną rękę to się trochę boję coś podawać.
Jeśli chodzi o jedzenie to i u nas jest problem. W tym temacie Mati też chce rządzić, więc wielu rzeczy odmawia. No i problemem jest ta jego ograniczona dieta. Ale i tak w tym roku więcej owoców przechodzi, nie dostaje wysypek. Za to nie chce jeść żadnej zupy, więc mam problem gdzie upychać te wszystkie warzywa.
Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
|
Dzieci biedne maja problem z tym jedzeniem. Ja troche sobie pluje w brode, bo u nas mimo, ze raczej nie mamy zadnych problemow trawiennych i alergii raczej (no, moze po nabiale), to malego ciezko przekonac do wielu rzeczy. A to dlatego, ze chyba za dlugo te papki jadl, a ja nie bylam tez chetna do nawet czesciowego blw. Dorosnie i pewnie ogarnie, ale poki co tez ciezko o zroznicowana diete, jak on warzyw nie chce jesc do obiadu. Mieso i ziemniaki zje ale juz warzyw do tego nie tknie. Czasem mu jakos przemycamy, bo jak nie widzi na lyzce czy na widelu, to zje, ale takie cos tez wiaze siez tym, ze go karmimy, a on sam umie jesc.
Hania <3 28.06.2019
Edytowane przez mala_biegaczka
Czas edycji: 2018-08-07 o 12:37
|
|
|