Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie rozumiem jego zachowania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-10, 21:29   #7
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Nie rozumiem jego zachowania

Cytat:
Napisane przez Kyriana Pokaż wiadomość
Znajomych tylko tych z pracy, moje koleżanki z pracy coś o nim opowiadały bo pracują razem już prawie 4 lata. Poza kilkoma sprawami tak naprawdę nic o nim nie wiem, nawet nie poinformował mnie o swoim urlopie jakby to była jakaś wielka tajemnica Powiem Ci, że przeszła mi przez myśl opcja, że to wcale nie dzwoniła do niego mama, bo wyszedł z samochodu, odszedł dalej i dopiero wtedy rozmawiał. Nad inną kobietą też się zastanawiałam czy innej nie ma, zapytałam go wprost to mówił, że nie. Chyba biorę już pod uwagę wszystkie opcje..
Acha, no tak myślałam.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Poczekaj, aż wróci do pracy i zobaczysz, jak się będzie zachowywał. Nie sądzę, że odpuścił, bo okazalas jakieś tam zainteresowanie, przecież nie wyznalas mu miłości, bez przesady. Ma jakieś swoje problemy rodzinne i nie ma ochoty na słodzenie w smsach. Albo się zreflektował, że romans w pracy może wypłynąć i dowie się o nim ktoś, kto nie powinien.
Facet się nie krył z adorowaniem Autorki, w pracy i tak wszyscy wiedzą. Brak kontaktu to brak kontaktu. Nie trzeba "słodzić w smsach", aby dać znać "słuchaj, coś się u mnie dzieje, odezwę się za...". Zachowanie faceta się zmieniło o 180 stopni i serio lepiej się nie czarować, że pan ma gorszy dzień. Jego zachowanie świadczy o nim i tyle.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2018-08-10 o 21:30
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując