2018-08-10, 21:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie rozumiem jego zachowania
Cytat:
Napisane przez Kyriana
Znajomych tylko tych z pracy, moje koleżanki z pracy coś o nim opowiadały bo pracują razem już prawie 4 lata. Poza kilkoma sprawami tak naprawdę nic o nim nie wiem, nawet nie poinformował mnie o swoim urlopie jakby to była jakaś wielka tajemnica  Powiem Ci, że przeszła mi przez myśl opcja, że to wcale nie dzwoniła do niego mama, bo wyszedł z samochodu, odszedł dalej i dopiero wtedy rozmawiał. Nad inną kobietą też się zastanawiałam czy innej nie ma, zapytałam go wprost to mówił, że nie. Chyba biorę już pod uwagę wszystkie opcje..
|
Acha, no tak myślałam.
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------
Cytat:
Napisane przez squirrelqa
Poczekaj, aż wróci do pracy i zobaczysz, jak się będzie zachowywał. Nie sądzę, że odpuścił, bo okazalas jakieś tam zainteresowanie, przecież nie wyznalas mu miłości, bez przesady. Ma jakieś swoje problemy rodzinne i nie ma ochoty na słodzenie w smsach. Albo się zreflektował, że romans w pracy może wypłynąć i dowie się o nim ktoś, kto nie powinien.
|
Facet się nie krył z adorowaniem Autorki, w pracy i tak wszyscy wiedzą. Brak kontaktu to brak kontaktu. Nie trzeba "słodzić w smsach", aby dać znać "słuchaj, coś się u mnie dzieje, odezwę się za...". Zachowanie faceta się zmieniło o 180 stopni i serio lepiej się nie czarować, że pan ma gorszy dzień. Jego zachowanie świadczy o nim i tyle.
Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2018-08-10 o 21:30
|
|
|