2008-08-10, 13:50
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mat Lumiere 30 Aurore lub 50, Prisme Libre nr 2, Addict 2 lub Shine
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8539015]Zaglądnij do mojego wątku(link masz piętro wyżej), tam jest wyraźna fotka, zużycie się nie zmieniło, użyłam 4-5 razy.
Ja również byłabym zainteresowana parurką, bo szukam czegoś ciemniejszego niż pryzmy, myślisz że sprawdzi się do poprawek w ciągu dnia na sucho, bo tak mam zamiar go używać(pryzm też tak używałam)
Co do lumiere to ustawiłam buteleczkę w pionie aby spłynęło i dokładnie określę ilość, ale na oko wygląda mi ciut mniej niż połowa.Może coś jeszcze wypatrzysz w moim wątku, chętnie się pozbędę tych rzeczy bo mi się wysypuje z kuferka [/quote]
Zdecydowanie nadaje sie do poprawek w ciągu dnia, własciwie to uzywa sie go na sucho, w instrukcji bylo napisane zeby nakładac go suchą gąbeczką lub pędzlem jak kto woli. Jest bardzo lekki, lzejszy np od Mat Lumiere w kompakcie.
Zajrzałam do wątku ale myslalam, ze moze uzywalas prisme i jest go teraz mniej Czyli Prisme jest tyle ile widac na zdjęciu z tego wątku?
Podoba mi sie jeszcze 5tka diora no i mat lumiere ale nie wiem czy cos by Cie jeszcze u mnie zainteresowalo. Zalezy mi w kazdym razie najbardziej na Prisme Foundation
Aha i mam jeszcze pytanie, jak dawno otowrzylas pryzmy? I czy moglabym prosic o kod zeby sprawdzic date produkcji? Wiem, ze wszystkie pudrowe kosmetyki bardzo szybko chłoną wilgoc i tym samym roznego rodzaju "małe stworzonka" dlatego wazne dla mnie jest jak dlugo jest otwarty i uzywany;-)
Ja swoja parurke otowrzylam (uzylam 1wszy raz) bardzo niedawno , 21 lipca dokładnie więc jest swieżutka. Trzymana w pokoju, w suchym miejscu
|
|
|