2008-08-10, 21:32
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Praca jako au-pair
no ja sie tu tez raczej nie przepracowywuje 
zajmuje sie Emily od wtorku do piatku, tzn odbieram ja ze szkoly o 13 30 i zajmuje sie do okolo 18 a co robimy? gramy w gry skakamy na skakance ( nie wolno jej ogladac Tv w ciagu dnia) o 18 jest kolacja i mam wolne a w poniedzialki i weekendy to mam wolne moge wychodzic ale zazwyczaj robimy cos raem ciekawego gdzies wychodzimy cos ciekawego zobaczyc cos zjesc roznie.
a co robie po pracy i w weekendy? hmm jszcze nie znam wilu ludzi ( jak pojde na kurs jezykowy to to sie zmieni) to nie mog wychodzic wieczorami no bo jak sama ( oczywiscie wolno mi) jezdze na rowerze siedze na necie ogladam Tv a weekendy albo wychodze na stare miasto jakies centrum handlowe ( hehe przepuscilam juz moje kieszonkowe z tego miesiaca na ciuchy  ) ogolnie zwiedzam no albo gdzies jade z nimi ( napisalam wyzej) ogolnie nie jest zle
bylam juz z nimi w alpach ausriackich ( nie wiem czy pisalam ) i planuja w zime jechac na narty do wloch a no zobaczymy
ale juz mi sie marzy au pair w USA i Hiszpanii moze to sie zisci - chcialabym nie dosc ze jezyk to inna kultura moim zdaniem au pair to super sprawa no ale zobaczymy
|
|
|