Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-11, 00:21   #4003
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: pomocy!

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Już po dwóch wątkach błąkam się z tymi maskami, ale...

Czy mamy polski odpowiednik odżywki Nisim? skład zbliżony do maski czosnkowej z Home Institut, ale składniki aktywne wyżej: Inter Fragrances, maska przeciw wypadaniu z serii Nano Effect https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wypadaniu.html

Ja zamówię jeśli tylko dostanę pozytywną odpowiedź z mojej ulubionej apteki internetowej, może któraś z was zacznie używać jej szybciej?
predzej polskim odpowiednikiem Nisim Fast nazwalabym odzywke Jantar Farmony. ta, o ktorej wspominasz wydaje sie jednak bardzo ciekawa. mysle, ze osoby z suchymi wlosami i skora glowy oraz majace sklonnosci do przedwczesnego siwienia powinny byc zadowolone. ale to jak zwykle wyjdzie w "praniu", ktos bedzie musial przetestowac

ja sie nie zglaszam na ochotnika, testuje aloes i aminokwasy siarkowe w Skrzypie Max. dzis kupilam pollitrowa butle soku, gulnelam troche, nie jest takie wstretne w glowe na noc tez bede wcierac. zel aloesowy bardzo mi podpasowal jako kosmetyk "do wszystkiego", wiec licze, ze czysty sok bedzie jeszcze lepszy.
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora