Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-11, 09:19   #305
wiiniii
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
ja takiej pogody nie zamawiałam ;//// dzisiaj u mnie odrobinę padało - jeżeli już ma padać za tydzień to mam nadzieję że tak jak dzisiaj

masz rację - lepiej obserwować na bieżąco pogodę ostatnimi czasy z prognozami mylili się pare razy - oby i tym... 16 i tym 23
A dzisiaj jak byłam na solarium - w zakładzie fryzjerskim miałam okazję obserwować fryzurowanie panien młodych aż 3 ;D i widziałam jak fryzjerka jednej PM upinała welon, od dołu podpięła go trochę wyżej szpilkami do włosów - tak że zakrył grzebyk i prysnęła lakierem żeby lekko sterczał - efekt był dosyć fajny
Wogóle to miałam ochotę powiedzieć wszystkim, ze za tydzień tez tak będę miała

dołączam się do życzeń

Jako że ostatnio doszła pocztą halka i welon - nastąpiła próba generalna przymierzenia halki+sukni+butów+bielizn y(no tylko biustonosza)+welonu+biżut erii... efekt skwitowałam "Marcin padnie jak mnie zobaczy" a brakowało pończoch, bukietu, makijażu i fryzury ja stwierdziłam, że może się nie zabiję w tych kołach, halkach, 8cm obcasach i trenach... tata stwierdził że będzie płakał w kościele na pewno, a mama nie może wyjść z podziwu jakie piękne kolczyki mi kupiła zdjęcia nie zrobiłam - bo już za tydzień będzie perfect - i zdjęcia - a później jak tylko nam podłączą internet zdam relację ze zdjęciami

Teraz usatysfakcjonowana sączę piwko z sokiem za zdrówko wszystkich PM 2008 w sumie wysączyłam i idę spać soł - dzień dobry

Twoje zdrówko!!!!
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora