Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Decyzja której nigdy nie miało być.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-15, 21:26   #2
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dot.: Decyzja której nigdy nie miało być.

Cytat:
Napisane przez Czarna_kropka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich, mój problem może wydawać się dziwny i niektórym śmieszny ale dla mnie to naprawdę trudna sytuacja.
Mieszkam w innym mieście niż rodzina, w ramach przysługi miałam kupić kuzynce kota przytrzymać go pare dni i ona ma go niedługo odebrać.
Wybrałam kotka, bo mnie o to prosiła takiego którego sama bym wzięła.

Teraz muszę napisać ze od zawsze kochałam koty i od wielu lat marzyłam o pewnej rasie i z narzeczonym z którym mieszkam ustaliliśmy ze, gdy zmienimy mieszkanie (ponieważ w tym są trochę średnie warunki na kotka -wykładziny) wtedy kupimy mojego wymarzonego.

Ten kotek dla kuzynki jest innej rasy, i tu problem wielki się pojawia. Kotek malutki i wykazuje aż za duże przywiązanie do mnie, to naprawdę dziwne ale nie opuszcza mnie na krok ciagle prosi żeby mógł się na mnie położyć i patrzy głęboko w oczy tymi małymi slepiami.
Nie tęskni za mama a dolnego Tż ma większy napewno dystans niż do mnie.

Mój Tż w międzyczasie zaczął przebąkiwać o tum zebysmy kupili kuzynce innego kotka z tego samego miejsca s ją zatrzymali bo widzi jak obie się do siebie przywiązujemy. I tu jest mój największy problem, zawsze marzyłam o innym kocie, nie planowałam w tym mieszkaniu nic takiego i jeszcze nie teraz, ale z drugiej strony żadne zwierze nigdy mnie tak nie traktowało a dużo mieliśmy kotów.

Nie wiem co robić .. zawsze marzyłam o innej rasie, a kotek i tak pozostanie w rodzinie co wy zrobilibyście na moim miejscu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Komuś, kto wybiera po rasie, a nie charakterze danego osobnika doradzałabym jednak pluszowego

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując