Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-19, 08:51   #1187
madziaa2809
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XI

[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;85526186]a czemu twardej nie polecasz? my mamy duże miękkie bo twarde wydają nam się stratą kasy po tym jak widzieliśmy na taśmie jak są poobijane ale ja chce małą twardą na bagaż podręczny bo zawsze bierzemy plecak i torebke a wydaje mi się że taka mała walizka będzie bardziej pojemna i poręczna......[/QUOTE]Na bagaż podręczny ok choć wydają mi się cięższe a w bagażu podręczny każdy gram jest na wagę złota na ten zwykły bagaż nie polecam raz, że to ciężkie jak cholera a dwa właśnie kupiłam w tym roku i po jednym razie jest do wyrzucenia. Jeszcze mi się to stało jak lecielismy na Krete, więc z powrotem dobrze, że kolega miał taśmę taka mocna to obkleilam porządnie i się modlilam. O dziwo było ok, ale przyrzeklam sobie nigdy twardej walizki i jeszcze za duża była. Co mnie napadlo ja kupić to nie wiem. Teraz tylko miękka i średnia a nie duża.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Walizka była prawie w połowie pusta, ale żeby dopakowac tz to by przekroczyło limit bagazowy. Sama walizka 4kg miała nigdy więcej.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora