Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-11, 20:08   #3896
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Przyszłam dzisiaj z pracy, TŻ był już w pracy i jeszcze jest do 21. Przychodzę a w przedpokoju kwiaty i czekoladki z napisem "Dla kochanej Ani".....od razu mi się buzia uśmiechnęła, bo byłam jakaś dzisiaj nie w sosie od rana i za bardzo to rozmowna nie byłam. No i zaraz potem zadzwonił TŻ i się wkurzyłam bo powiedział, że zmienili mu zmiany w tym tygodniu. Do czwartku miał kończy o 14, a ja też jutro mam do 15 i potem środa czwartek piątek wolne i się cieszyłam, że popołudnia całe będziemy spędzac razem, a on z taką nowina do mnie.....wNerwiłam się strasznie, bo teraz mam akurat tak grafik ułożony pod jego zmiany i teraz jak będę miała tak fajnei w tym tygodniu to on bedzie w pracy od 12 do 21 i się będę nudzi sama!!!!!!!!
No ładnie odpokutował szkoda tylko, że wasze plany się pokrzyżowały

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ech, to patrze dziewczyny, ze chlopcy Was rozpieszczaja. Moj mnie zabral wczoraj do kina na "chlopaki tez placza". Sredniawy film. Pol filmu to widok na calkiem golego faceta (od przodu zeby nie bylo). Ale zeby to bylo jeszcze jakies ciacho... Ale nie... Bardziej mnie ten film zniesmaczyl niz rozsmieszyl. Wole popatrzez na TZ, ktory jest dla mnie wiekszym ciachem niz ten aktor.

No i zmienilam zespol, ktory bedzie gral u mnie podczas mszy. Mamy wiecej korzysci, bo po pierwsze graja nam podczas mszy 5 utworow a nie 4, za cene samej mszy mamy tez przygrywanie do zyczen, no i gratisowo daja nam granie przed msza. Czyli, ze w sumie za caly ten pakiet u pierwszego zespolu jaki mamy u tego oszczedzamy 400 zl. A to w brew pozorom bardzo duzo. Mniej musze odkladac na wynajem auta. Sklad zespolu niemal identyczny, czyli 2 skrzypce, altowka i instrument basowy, tylko zamiast altowki bedzie kontrabas, a do marsza weselnego porzadny bas musi byc.
jaga ty to jesteś niezdecydowała co jakiś czas zmieniasz usługodawców no ale tym razem to sie nie dziwie, bo różnica w cenie spora

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
moja jedna przyjaciółka pojechała do hiszpani i wróci we wrzesniu a druga jutro wraca do opola TZ nie ma
rodzice wrócili
Tż już niedługo będzie
a ja z kolei bez rodziców jestem, pojechali na wakacje i mu nudno bez nich. Jak są to mnie wkurzają, a jak ich nie ma to mi nudno i pusto. Niby brat jest z narzeczoną, ale wiadomo, że wolą sami posiedzieć niż ze mną.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora